Ο Ενθρονιστήριος Λόγος του Επιφανίου: "Θα ασχοληθώ προσωπικώς με όλες τις ενορίες και με κάθε μία από τις Ιστορικές Μονές μας"
Στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, την Πέμπτη 31/10/2024, έγινε ο Επιβατήριος Λόγος του νέου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου, απευθυνόμενος στο πολυπληθές εκκλησίασμα.
Όλες τις λεπτομέρειες για την υποδοχή και ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη, δείτε εδώ https://arxon.gr
Σχετικά Άρθρα
- Άνοιξε τις πόρτες της η νέα Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη – 96 κλίνες για τους φοιτητές! (vd)
- Αντιδράσεις στη Δημοτική Επιτροπή για τον φωτισμό του Κοκκινόβραχου στο Λεωνίδιο – «Χωρίς διαβούλευση με την τοπική κοινωνία» (vd)
- Η Ανατολική Αρκαδία υποδέχθηκε Κύπριους δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες στο Παράλιο Άστρος (vd)
- Ξέσπασμα Τζιούμη για τη Βίλα Τουρκοβασίλη: "Κάποια νούμερα έκαναν ένσταση για να μπλοκάρουν το έργο - Βοθροblog γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι"
- Ξεκίνησαν ενστάσεις για την πρόταση αναθεώρησης του ρυμοτομικού σχεδίου Λεβιδίου στο Ο.Τ. 36






