Καθαρισμός φρεατίων στον Δήμο Τρίπολης | Τζιούμης: "Διευκολύνουμε σταθερά την καθημερινότητα των δημοτών μας"

Η Δ.Ε.Y.Α. Τρίπολης ενόψει της χειμερινής περιόδου εντείνει τις εργασίες καθαρισμού όλων των φρεατίων στον Δήμο Τρίπολης.
Εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καθαρισμού σχαρών και φρεατίων υδροσυλλογής και αποχέτευσης όμβριων υδάτων, με στόχο τη διατήρηση των φρεατίων και των σχαρών στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε το δίκτυο να μπορεί να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό, όταν αυτό απαιτηθεί.
Παράλληλα, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα, εκτός από την πόλη της Τρίπολης, και στις υπόλοιπες περιοχές του δήμου με στόχο τον γενικό καθαρισμό του δικτύου και την αποφυγή οχλήσεων από εμφράξεις. - Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε ο καθαρισμός σχαρών και φρεατίων στην Δ. Ε Κορυθίου. Από σήμερα ξεκινάει ο καθαρισμός φρεατίων και σχαρών στην Δ.Ε Τεγέας.
Επιπλέον κρίθηκε απαραίτητο να γίνει άμεσα και αντικατάσταση στις φθαρμένες σχάρες και να τοποθετηθούν μεγαλύτερες όπου χρειαστεί.
Σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Χατζόπουλος Στέφανος τόνισε πως: «προσπαθούμε να διατηρούμε τα φρεάτια καθαρά έτσι ώστε να μην έχουμε προβλήματα σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης και παρακαλώ τους συνδημότες μας να καθαρίζουν, όσο μπορούν, τα φρεάτια από φύλλα και φερτά υλικά που βρίσκονται μπροστά από τις οικίες τους».
Σχετικά Άρθρα
- Γεραπετρίτης: Είμαι «Φιλέλληνας» - Τι άλλο θα ακούσουμε;
- Κόντρα Φλωρίδη – Ζωής: «Έχετε υπερασπιστεί βιαστή», «Λέτε ψέματα»
- «Εν αναμονή κατηγορούμενος» ο Μητσοτάκης για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!
- Η ανδρική ομάδα του Κορακοβουνίου επιστρέφει στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο!
- Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης στο ευρωπαϊκό eTwinning