Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαλύεται η 4η Μεραρχία – Νέες φήμες για κλείσιμο του στρατοπέδου στην Τρίπολη! (vd)

Διαλύεται η 4η Μεραρχία – Νέες φήμες για κλείσιμο του στρατοπέδου στην Τρίπολη! (vd)

Νέες φήμες έρχονται ξανά στο προσκήνιο για κατάργηση του στρατοπέδου πεζικού στην Τρίπολη, αφού είναι γνωστό ότι διαλύεται η 4η Μεραρχία πεζικού και στη θέση της θα λειτουργήσει η Διοίκηση Κέντρων…

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης, ο Ηλίας Κούρος ρώτησε το Δήμαρχο τι συμβαίνει με το στρατόπεδο, λέγοντας ότι στη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, ο ιερέας του Ναού απέναντι από το στρατόπεδο είπε ότι κλείνει οριστικά.

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι «η επίσημη ενημέρωση που έχουμε είναι ότι την Παρασκευή γίνεται αλλαγή όλης της διάρθρωσης των Ενόπλων Δυνάμεων με αποτέλεσμα η 4η Μεραρχία να πάψει να υφίσταται και στη θέση της να λειτουργήσει διεύθυνση κέντρων εκπαίδευσης.

Αν καταργείται ή όχι το στρατόπεδο, δεν καταργείται».

Εν τω μεταξύ, ο Διοικητής της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΝ,  Υπτγος Σεραφείμ Χατζημιχαηλίδης, με την ευκαιρία της διάλυσης της IV ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ και της συγκρότησης της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΝ, προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή,  που θα πραγματοποιηθεί την 07 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11:00 στο Στρδο « ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ» 11ου ΣΠ.

Δείτε το βίντεο με τον δημοτικό σύμβουλο Ηλία Κούρο να θέτει το θέμα και τον Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη να απαντά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...