Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χρήστος Λαμπρόπουλος: Οι συζητήσεις για την Αντιπεριφέρεια και το κεντροδεξιό δημοτικό σχήμα!

Χρήστος Λαμπρόπουλος: Οι συζητήσεις για την Αντιπεριφέρεια και το κεντροδεξιό δημοτικό σχήμα!

Είναι ένα από τα πρόσωπα που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση (κυρίως στις δημοτικές εκλογές) συζητείται έντονα και «παίζει» το όνομά του σε διάφορα σενάρια, όμως στο τέλος κάτι συμβαίνει και δεν είναι υποψήφιος.

Ο λόγος για τον Χρήστο Λαμπρόπουλο ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα δημοτικά και πολιτικά δρώμενα της περιοχής μας, ενώ η τελευταία φορά που ασχολήθηκε ήταν όταν ήταν Δήμαρχος Τρίπολης ο Δημοσθένης Σωτηρόπουλος (2003-2006). Τότε, ο Χρήστος ήταν Αντιδήμαρχος όλη την 4ετία.

Μετά από πολλά χρόνια αποχής, το όνομά του έρχεται ξανά στο προσκήνιο, τόσο για τις δημοτικές, όσο και για τις περιφερειακές εκλογές. Ποια σενάρια ευσταθούν και ποια δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα;

Το «Καλημέρα Αρκαδία» έχει –όπως πάντα- πρώτο όλες τις πληροφορίες διασταυρωμένες για να είσαστε σωστά ενημερωμένοι!

Από το ρεπορτάζ λοιπόν προκύπτουν τα εξής:

-Ο Χρήστος Λαμπρόπουλος πράγματι συζητά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας με την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη. Έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, συμφωνία δεν υπάρχει, ούτε κάτι που να είναι ανακοινώσιμο. Δεν θα είναι έκπληξη αν «κλειδώσει» αυτή η υποψηφιότητα, αλλά προς το παρόν, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο.

-Το μόνο βέβαιο –κι αυτό δεν χωρά καμία αμφισβήτηση- είναι ότι ο Λαμπρόπουλος δεν πρόκειται να γίνει το «δεύτερο βιολί» σε κάποια δημοτική παράταξη. Αν και το όνομά του κάποιοι το «χρησιμοποιούν», ο ίδιος δεν φέρεται διατεθειμένος να μπει σε ένα δημοτικό σχήμα ως το Νο2 ή ως συνεργαζόμενος.

-Η πιθανότητα να ηγηθεί ενός κεντροδεξιού δημοτικού σχήματος στην Τρίπολη δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αυτή τη στιγμή. Μάλλον, με τα σημερινά δεδομένα, αυτό το σενάριο δεν πρόκειται να προχωρήσει… Όμως, επειδή στην πολιτική τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο και επειδή έχουν πράγματι γίνει κάποιες διεργασίες προς αυτή την κατεύθυνση, θα γράψουμε απλώς ότι μάλλον πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Από τα προαναφερόμενα προκύπτει ότι ο Χρήστος Λαμπρόπουλος δεν έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση για το πολιτικό του μέλλον. Θέλει να ασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά πράγματα της περιοχής, αλλά προς το παρόν, περιμένει…

5 σχόλια

  • ΔΔ
    ΔΔ Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Aφού είναι τόσο καλός αυτός ο Λαμπρόπουλος γιατί δεν κατεβαίνει με σταυρό?Γιατί πάντα διαλέγει θεσεις εκ του ασφαλούς?Δεν έχει τα κότσια αυτό το παιδι να πάει μπροσ΄τά ποτέ μονος τουΠάντα πηγαίνει σπρωχνοντας

  • Γιώργος   Αντάρης
    Γιώργος Αντάρης Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    O Λαμπρόπουλος είναι σίγουρα η επιλογή του Τατούλη για Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας. Ο Γιαννακούρας είναι τελειωμένος και πηγαίνει για θεματικός αντιπεριφερειάρχης για 2.5 χρόνια στο τομέα της υγείας , εάν εκλεγεί βέβαια , γιατί ο Βαγγέλης θέλει σταυρούς και τώρα με τα σκουπίδια της Παλαιόχουνης έχει πρόβλημα.Ο Λαμπρόπουλος και ο Τατούλης έχουν σκοπό να συσπειρώσουν τους άτακτους Νεοδημοκράτες. θα τα καταφέρουν όμως ιδού το ερώτημα?Ο Βαλασόπουλος συνεπής νεοδημοκράτης της σκληρής γραμμής απέναντι στον ΤΑΤ χρόνια τώρα θα καμφθεί από την παρουσία του Χρήστου ? μάλλον όχι ! έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του νομίζω.Θα μείνει απλός θεατής ?Αν όμως ο Πανούσης πει το ναι στην υποψηφιότητα του, πόσες ανατροπές έρχονται στην Περιφέρεια!!! Πόσες "μανούλες " θα κλάψουν και πόσα "ορφανά" θα μείνουν ??

  • Ο ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ
    Ο ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ!!!!!!ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΝΤΙΝΑΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ?ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΣΟΥ!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ !ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ "ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΙΩΝ" ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΝΤΙΝΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΩΝ-ΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ!ΑΝΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ !!!!!!!

  • δσ
    δσ Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχασε τη ψυχραιμία του σήμερα Πετράν στη Καλαμάτα.και πούσαι ακόμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • συντροφος
    συντροφος Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 20:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Εργολάβοι όλου το κόσμου ενωθείτε..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...