Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λύση για τη ρύθμιση των δανείων από τραπεζικούς διαμεσολαβητές παρουσιάστηκε στην Τρίπολη

Λύση για τη ρύθμιση των δανείων από τραπεζικούς διαμεσολαβητές παρουσιάστηκε στην Τρίπολη
Ενημερωτική εκδήλωση για την ρύθμιση των δανείων από τραπεζικούς διαμεσολαβητές, πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στον ανακαινισμένο χώρο του.
Εκεί βρέθηκαν οι Βουγατσιώτης Παντελής και Γαλλιάκης Χρήστος (διαπιστευμένοι από την τράπεζα της Ελλάδος τραπεζικοί διαμεσολαβητές), οι οποίοι ενημέρωσαν για τον τρόπο που δουλεύουν και παρουσίασαν τις δυνατότητες που παρέχουν στους δανειολήπτες που θα αποφασίσει να συνεργαστεί μαζί τους, αφού κάνει την προσωπική του αναζήτηση.

Η συγκεκριμένη εταιρία (VP Negotiations) αναλαμβάνει να διαπραγματευτεί για λογαριασμό κάποιου δανειολήπτη με την τράπεζα. Με τον τρόπο αυτό η τράπεζα δεν θα "ενοχλεί" τον ίδιο με τηλεφωνήματα και επιστολές αλλά θα αναλάβει όλη την επικοινωνία ο σύμβουλος.
Ουσιαστικά μέσω της διαδικασίας αυτής γίνεται αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού.
"Αν δεν φέρουμε αποτέλεσμα, δεν πληρωνόμαστε" είπαν και ενημέρωσαν ότι γίνονται προσωπικές συμβάσεις, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, θα γίνει ειδικό πληρεξούσιο σε συμβολαιογράφο.
Στην ουσία πρόκειται για έναν εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχουν οι επιχειρήσεις με τις τράπεζες, μέσω ειδικών συμβούλων που μπορούν να διαπραγματευτούν απ' ευθείας με αυτές.
Η φιλοσοφία βέβαια είναι οι επιχειρήσεις να είναι ικανές να εξυπηρετήσουν τις οφειλές τους προς το δημόσιο, γι' αυτό οι τράπεζες με τη σειρά τους θα πρέπει να τους δώσουν βιώσιμες λύσεις. Υπάρχουν πολλοί τέτοιο σύμβουλοι και κάθε επιχειρηματίας μπορεί να ζητήσει συνεργασία. Η
 κάθε ρύθμιση θα πρέπει να προκύπτει μέσα από τους ποσοτικούς και ποιοτικούς δείκτες των επιχειρήσεων" τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας. Όσον αφορά στα πυρόπληκτα δάνεια χρειάζεται συγκροτημένη προσπάθεια όλων των επιμελητηρίων, πρόσθεσε.
Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...