Menu
RSS
Τρίτη, 30/12/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
PARNONAS LEADER 14 20 BANNER GIA SITE 3840 X 920 1

Αυτή είναι η νέα σύνθεση της ΔΕΕΠ Αρκαδίας | Πρόεδρος η Μαυραϊδοπούλου, Α' Αντιπρόεδρος ο Κ. Μαρκόπουλος - Όλα τα ονόματα!

Αυτή είναι η νέα σύνθεση της ΔΕΕΠ Αρκαδίας | Πρόεδρος η Μαυραϊδοπούλου, Α' Αντιπρόεδρος ο Κ. Μαρκόπουλος - Όλα τα ονόματα!
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ, με σκοπό τη συγκρότησή της σε σώμα, κατόπιν της ολοκλήρωσης των προβλεπόμενων διαδικασιών που προηγήθηκαν.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, τα μέλη της ΔΕΕΠ προχώρησαν στη συγκρότηση του οργάνου, θέτοντας τις βάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του και τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων. Η συνεδρίαση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας περιόδου συνεργασίας, υπευθυνότητας και συλλογικής προσπάθειας.
Η συγκεκριμένη συνεδρίαση αποτελεί και την τελευταία για το έτος 2025, κλείνοντας έναν κύκλο διαδικασιών με θετικό πρόσημο και προοπτική για τη νέα χρονιά.
Με την ευκαιρία αυτή, ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές καλή χρόνια με υγεία , με ελπίδα με πρόοδο, συνεργασία και αισιοδοξία.

 

Πρόεδρος Μαυραϊδοπούλου Βασιλική
Αντιπρόεδρος A Μαρκόπουλος Κων/νος
Αντιπρόεδρος Β Παρασκευόπουλος Ιωάννης
Γραμματέας και υπεύθυνη παραγωγικών και επιστημονικών φορέων Μαργιώλου Γεωργία
Ταμίας Μπουρτσουκλής Αγαμέμνων ( Μάκης)
Υπεύθυνος Εκλογικής ετοιμότητας
Παπαγιαννης Βασίλης
Υπεύθυνος Στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας Μπάλος Μαρίνος
Υπεύθυνος Εργαζόμενων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα Κανέλλος Βασίλης
Υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης Μανδράκος Νίκος
Υπεύθυνη οικογενειακής πολιτικής και ισότητας των φύλων
Καραγιαννοπουλου Νικολέττα ( Λέτα )

Ανακοίνωση

606159730 10243289017538290 7922450518639411716 n

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...