Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το πρωί της Κυριακής η βόλτα με ποδήλατα στον κάμπο της Μαντινείας

Το πρωί της Κυριακής η βόλτα με ποδήλατα στον κάμπο της Μαντινείας
Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων διοργανώνει την προσεχή Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 ποδηλατάδα στον κάμπο της Μαντινείας, που συνδυάζει φυσιολατρικό, αρχαιολογικό, αρχιτεκτονικό, σπηλαιολογικό και οινογνωστικό ενδιαφέρων.
Η ποδηλατική πορεία θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και, μέσω Φτέρης, θα καταλήξει στην Αγία Φωτεινή και στον παρακείμενο Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μαντίνειας. Εκεί θα έχουμε την τιμή να μας μιλήσει για το ιδιαίτερης αξίας δημιούργημά του, ο Αρχιτέκτονας τού Ναού της Αγίας Φωτεινής, κύριος Κώστας Παπαθεοδώρου. Ακολούθως θα γίνει ξενάγηση από αρχαιολόγους στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μαντίνειας.
Έπειτα, με τα ποδήλατά μας θα κατευθυνθούμε στο ιδιαίτερου κάλλους και σπουδαιότητας Σπήλαιο του Κάψια. Η κατάληξη της ποδηλατάδας θα είναι το οινοποιείο των, πάντα φιλόξενων, Βαγγέλη και Χριστίνας Καλόγρη, όπου θα απολαύσουμε οίνους του αμπελώνα τους!
Επισημαίνουμε ότι όποιος επιθυμεί δύναται να μεταβεί, με ίδια μέσα, στο χώρο της Αρχαίας Μαντίνειας περί την 11.00 π.μ., στο Σπήλαιο του Κάψια περί την 12.30 και στο οινοποιείο Καλόγρη περί την 13.30. Επιστροφή με τα ποδήλατά μας στην Τρίπολη.
Πληροφορίες Δηλώσεις συμμετοχής στα νέα γραφεία του συλλόγου Δεκάζου 9-11, τηλ. 2710234980 (βραδινές ώρες). - e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...