Η Χορωδία Τρίπολης στην Τήνο! (εικόνες)
Καλεσμένη ήταν η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ το τριήμερο 17- 18-19 Απριλίου από το ΔΣ της εξαιρετικής Χορωδίας Φιλόμουσων της Τήνου με Μαέστρο τη Γεωργία Μπακογιάννη. Η συναυλία έλαβε χώρα στον επιβλητικό Καθεδρικό (Καθολικό) ναό της Παναγίας του Ροδαρίου στην Ξινάρα, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου και Μητροπολίτη της Καθολικής εκκλησίας παντός Αιγαίου, πατέρα Ιωσήφ Πρίντεζη.
Τα τρία τμήματα της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η φιλοξενούσα Χορωδία Φιλόμουσων Τήνου καταχειροκροτήθηκαν στον κατάμεστο ιερό ναό! Η Μικτή Χορωδία και το μικρό σχήμα με Μαέστρο την Αμαλία Γούλα και η Γυναικεία Χορωδία LA VITA με Μαέστρο την Ελένη Αλεξοπούλου τραγούδησαν με σεβασμό σε έναν χώρο με κατάνυξη και υπέροχη ακουστική και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις! Η φιλοξενία υπήρξε σχεδόν συγκινητική και οι Χορωδίες αντάλλαξαν δώρα, αναμνήσεις και την υπόσχεση να συμπράξουν και πάλι!
Οι Χορωδίες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη Μεγαλόχαρη και να ξεναγηθούν στο Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας με δέος. Περιηγήθηκαν στις κρυμμένες ομορφιές του νησιού και γεύτηκαν τοπικά εδέσματα πριν επιστρέψουν στη βάση τους και στα επόμενα χορωδιακά τους σχέδια και καθήκοντα. Η απαράμιλλη φιλοξενία θα τους είναι αλησμόνητη!
Tags:
Χορωδία Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Αστέρας | Εμπιστοσύνη στους υπάρχοντες τερματοφύλακες, καμία επαφή με Παπασχαλάκη!
- Στρίκος: "Να φέρουμε τον Σαμαρά στη Γορτυνία και θα δείτε πως θα κινητοποιηθεί μετά η κυβέρνηση"!
- Τρεις νέες «Περιοχές Επιτάχυνσης» για φωτοβολταϊκά στον πυρήνα της Ζώνης Απολιγνιτοποίησης Μεγαλόπολης
- Ένας χρόνος Αναβιωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαδίας «Η ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ» - Συμμετοχή στην παρέλαση για την επέτειο της Άλωσης
- Αθλητικό γεγονός με διεθνή χαρακτήρα στην Τρίπολη - Στο επίκεντρο ο σπουδαίος υπεραθλητής Γιάννης Κούρος (vd)






