Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδία - Περιορισμένες θα παραμείνουν οι προεκλογικές εμφανίσεις των υποψηφίων στα Μέσα Ενημέρωσης

Αρκαδία - Περιορισμένες θα παραμείνουν οι προεκλογικές εμφανίσεις των υποψηφίων στα Μέσα Ενημέρωσης
Σε απόσυρση της διάταξης που προέβλεπε απεριόριστες εμφανίσεις υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης κατά την προεκλογική περίοδο, προχώρησε η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Η συγκεκριμένη διάταξη που περιλαμβανόταν σε τροπολογία είχε δεχθεί έντονες επιθέσεις εκ μέρους της αντιπολίτευσης, η οποία είχε κάνει λόγο για "ωμή παρέμβαση υπέρ των κυβερνητικών υποψηφίων".
Η προτεινόμενη ρύθμιση αποσύρθηκε τελικά, κατόπιν και της δήλωσης του εισηγητή του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ότι δεν πρόκειται να την στηρίξει.
Κατά συνέπεια, οι εμφανίσεις των υποψηφίων Δημάρχων της Αρκαδίας, αλλά και των υποψηφίων Περιφερειαρχών Πελοποννήσου, παραμένουν περιορισμένες, όπως εξαρχής, ήταν γνωστό.
Αυτό που παραμένει θολό και ίσως ξεκαθαρίσει άμεσα από το Υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες του «Καλημέρα Αρκαδία» είναι τι ισχύει και τι όχι για τις εμφανίσεις των υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...