Menu
RSS
Σάββατο, 25/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πολιτιστικό καλοκαίρι 2014 – Παραστάσεις και συναυλίες που θα γίνουν στην Αρκαδία!

Πολιτιστικό καλοκαίρι 2014 – Παραστάσεις και συναυλίες που θα γίνουν στην Αρκαδία!
Το καλοκαίρι (επισήμως) ξεκίνησε και πλέον μπαίνουμε σε ρυθμούς θεατρικών παραστάσεων και μουσικών συναυλιών που θα γίνουν μέσα στο επόμενο τρίμηνο στην Αρκαδία.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» έψαξε και βρήκε ποιες εκδηλώσεις έχουν «κλειδώσει» μέχρι αυτή τη στιγμή και σας τις παρουσιάζει.
 
Είναι βέβαιο ότι στην πορεία θα προστεθούν στη λίστα πολλές ακόμα θεατρικές παραστάσεις, αλλά και μουσικές συναυλίες που θα γίνουν στο νομό Αρκαδίας, μέχρι το τέλος Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου.
Προς το παρόν, οι εκδηλώσεις που έχουν ανακοινωθεί, ότι θα γίνουν στην περιοχή μας, είναι οι παρακάτω:

- Συναυλία με τη Νατάσα Μποφίλιου. «Πάμε Ξανά» ο τίτλος και η υπερ-επιτυχημένη παράσταση, στην καλοκαιρινή εκδοχή της, συνδυάζει τα ήδη αγαπημένα τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας της Νατάσσας Μποφίλιου με το σημαντικό συνθέτη Στάμο Σέμση με τα τραγούδια του προσωπικού ρεπερτορίου της, που την έχουν αναδείξει σε μια από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της γενιά της. Η συναυλία στην Τρίπολη θα γίνει στις 10 Ιουλίου 2014 στο θέατρο άλσους Αγίου Γεωργίου.

 
 
- Παιδική Παράσταση «ΔΟΝ ΚΙΧώΤΗΣ» από τις Μαγικές Σβούρες. Μια μοναδική κωμωδία για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη από τους ήρωες του σπουδαίου αυτού κειμένου της παγκόσμιας λογοτεχνίας ,του «Δον Κιχώτη». Η παράσταση θα δοθεί στις 9 Ιουλίου στην Τρίπολη και στις 8 Αυγούστου στο Παράλιο Άστρος.

- "Το μαγικό κλειδί" της Κάρμεν Ρουγγέρη. Φέτος, η Κάρμεν Ρουγγέρη και η ομάδα της, θα ταξιδέψει σε όλη σχεδόν την Ελλάδα και θα παρουσιάσει στους μικρούς της φίλους <το μαγικό κλειδί>, έργο εμπνευσμένο από το παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα: Η καρδιά της βασιλοπούλας. Η παράταση θα δοθεί στις 6 Αυγούστου στην Τρίπολη.

- Η Κοιμωμένη ξύπνησε απ' το Θέατρο του Νέου Κόσμου. «Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου είναι μια διασκευή από το γνωστό αγαπημένο παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης, με την πριγκίπισσα που κοιμήθηκε πολλά πολλά χρόνια και που την ξύπνησε το πριγκιπόπουλο μ’ ένα φιλί. 24 Αυγούστου: Τρίπολη, Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, στις 21.00.

- Σοφοκλέους "ΑΝΤΙΓΟΝΗ" απ' τον Οργανισμό Ελληνικού Θεάτρου ΑΙΧΜΗ. Κυριακή 3: Άστρος Κυνουρίας – Θέατρο Παραλίου Άστρους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...