Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «επεισόδιο Κασιδιάρη» … εκτοξεύει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και την ανεβάζει στη 4η θέση;

Το «επεισόδιο Κασιδιάρη» … εκτοξεύει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και την ανεβάζει στη 4η θέση;

Όταν συνέβη το περιστατικό, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Ant1, πολλοί προεξόφλησαν ότι η Χρυσή Αυγή θα υποστεί σοβαρό πολιτικό πλήγμα. Ότι δηλαδή ο κόσμος θα αντιδράσει αρνητικά, όπως είχε συμβεί με το περίφημο «Εγέρθητι», το βράδυ της 6ης Μαΐου.

p>Φαίνεται όμως ότι αυτό το συμβάν, που είχε πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και η μετέπειτα απόφαση της Χρυσής Αυγής να πάψει σαν συμμετέχει στα τηλεοπτικά παράθυρα, είχε θετικό αντίκτυπο για το εθνικιστικό κόμμα.

Στη Χρυσή Αυγή λένε και το πιστεύουν ότι θα είναι 4ο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής. Ότι δηλαδή θα περάσουν πάνω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και πάνω από το ΚΚΕ και ότι το ποσοστό τους θα ξεπεράσει το 7% που πήραν στις προηγούμενες εκλογές!

Και δεν είναι μόνο ότι το πιστεύουν στη Χρυσή Αυγή. Αυτό το σκηνικό που φαίνεται να διαμορφώνεται, έχει προβληματίσει πολύ έντονα και τα επιτελεία όλων των κομμάτων της Βουλής, όπως προκύπτει μέσα από το ρεπορτάζ του kalimera-arkadia.gr.

Κανείς δεν μπορεί να «χωνέψει» πως είναι δυνατόν μετά το επεισόδιο στον Ant1, η Χρυσή Αυγή να έχει πάρει τα πάνω της … Κανείς δεν μπορεί να «χωνέψει» ότι η Χρυσή Αυγή, όχι μόνο θα είναι μέσα στη Βουλή, αλλά πιθανότατα να εκλέξει περισσότερους βουλευτές!

Μην μπορώντας, όμως, να κάνουν αλλιώς, αρχίζουν να το αποδέχονται…

Είτε αρέσει πάντως, είτε δεν αρέσει, αυτή είναι η αίσθηση που επικρατεί, δυο 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...