Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτοί οι δρόμοι θα φτιαχτούν σε Γορτυνία και Μεγαλόπολη με χρήματα από το Λιγνιτόσημο!

Αυτοί οι δρόμοι θα φτιαχτούν σε Γορτυνία και Μεγαλόπολη με χρήματα από το Λιγνιτόσημο!
Συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης του λιγνιτόσημου έγινε μετά από αρκετό καιρό, αφού η ΔΕΗ δεν είχε δώσει τα χρήματα για την παραγωγή του 2013.
Νέα έργα μέσω του λιγνιτόσημου λοιπόν θα γίνουν για την Αρκαδία...
Μεταξύ αυτών η επέκταση του αρδευτικού έργου που γίνεται στη Ριζοσπηλιά και που θα αρδεύσει έναν σημαντικό παραγωγικό κάμπο της ευρύτερης περιοχής μέχρι και το Παλαιόκαστρο και το άλλο θα γίνει στο χωριό του Τριποτάμου όπου θα δημιουργηθεί ένα κανάλι άρδευσης στο χώρο που θα μεταφερθεί το χωριό.
Ένα ακόμα έργο που εντάχθηκε είναι η ασφαλτόστρωση 2 ακόμα χιλιομέτρων στο δρόμο Ριζοσπηλιά- Καρύταινα που είναι χωμάτινος.
Εντάχθηκαν ακόμα κάποια έργα όπως η ολοκλήρωση της περιφερειακής οδού ΤΔ Βάστας, η αποκατάσταση κατολισθητικών φαινομένων εντός οικιστικής ζώνης ΤΚ Ακόβου , η συντήρηση –βελτίωση του δρόμου Λύκαιο-Νέδα-όρια Νομού η αντιπλημμυρική προστασία του παραποτάμου του Αλφειού «Καστρίτη», η ολοκλήρωση της αντιπλημμυρικής προστασίας του οικισμού Ραψομμάτη, η αποκάτασταση βατότητας και συντήρηση της επ.οδού Καρύταινα- Ατσίχολος- Σαρακίνι-Παλαιόκαστρο, η ανέγερση πολιτιστικού κέντρου (Το Σπίτι του Κολοκοτρώνη») στο Άκοβο και αρκετά ακόμα έργα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...