Νέο κάλεσμα σε αγρότες για την κατάληψη στον ΟΓΑ Τρίπολης

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αρκαδίας καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού να πάρουν μαζικά μέρος στην κατάληψη που πραγματοποιείται στο Περιφερειακό υποκατάστημα Πελοποννήσου του ΟΓΑ στην Τρίπολη μαζί με τους εργαζόμενους του ΟΓΑ.
Καλούμε επίσης όλα τα εργατικά σωματεία, τους συλλόγους και φορείς των αυτοαπασχολούμενων, των μικρών επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων και της νεολαίας, που πλήττονται το ίδιο με εμάς από αυτή την αντιλαϊκή πολιτική, να στηρίξουν των αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς. Όλοι μαζί να διαδηλώσουμε ενάντια στο νέο ασφαλιστικό έκτρωμα που φέρνει η κυβέρνηση με τη στήριξη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Συντονιζόμαστε με τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους όλης της Ελλάδας και διεκδικούμε μέτρα επιβίωσης που έχουν διαμορφωθεί στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων.
1 σχόλιο
-
Αλλοι απο εδω κ αλλοι απο εκει .... δεν πατε να.......
ουτε στο κοινο συμφερον δεν μπορειτε να τα βρειτε!!
Ειμαι αγροτης κ ντρεπομαι για ολους αυτους τους δηθεν συλλογους.... ,,,,,,..... Καταντια οπως κ το επαγγελμα μας