Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταγραφή προβλημάτων της Γορτυνίας –μέσω διαδικτύου- ξεκινά η «παράταξη Λύτρα»!

Καταγραφή προβλημάτων της Γορτυνίας –μέσω διαδικτύου- ξεκινά η «παράταξη Λύτρα»!

«Σε μια εποχή, που όλα μοιάζουν απάνθρωπα και στενάχωρα για κάθε πολίτη αυτής της χώρας οι μικρές κοινωνίες οφείλουν να στηριχτούν στην αλληλεγγύη και στην αρωγή μεταξύ των πατριωτών» αναφέρει ανακοίνωση της δημοτικής παράταξη «Η δική μας Αγαπημένη Γορτυνία» του Μιλτιάδη Λύτρα.

Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής: «Είναι ο μόνος δρόμος, ενάντια στην κρίση να φτιάξουμε μηχανισμούς ανθρωπιάς, από το να ανταλλάσουμε μια καλημέρα μέχρι το να δίνουμε λύση άμεσα στα μικρά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στον Τόπο μας. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ από μόνη της και με δεδομένη τη γεωγραφία της είναι τεράστια, και τα προβλήματα πολλά.
Μια πρώτη αφετηρία για γρήγορη δράση, είναι η γνωστοποίηση των αιτημάτων κάθε τοπικής κοινότητας, κάθε ενεργού πολίτη. Πολλές φορές μάλιστα τα περισσότερα από αυτά δεν απαιτούν και τεράστια ποσά. Ζητάμε από τους πατριώτες μας την συνδρομή τους στην γνωστοποίηση αυτών των προβλημάτων. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε πως όχι μόνο θα τα λάβουμε υπόψη αλλά και πως στο μέτρο των δυνατοτήτων μας θα κινητοποιηθούμε για την επίλυση τους.
Άλλωστε είναι τόσα πολλά τα προβλήματα στη Γορτυνία που η καλύτερη απόδειξη για όσους ισχυρίζονται ότι την νοιάζονται είναι να αφήσουν τους μικροεγωισμούς και τον τσακωμό, και να δουλέψουν από κοινού για την επίλυση τους. Για το σκοπό αυτό, μια ταπεινή σελίδα στο διαδίκτυο περιμένει την δική σας συνεισφορά. Να είστε πρόθυμοι να κοινοποιείτε το πρόβλημα που έχετε στο χωριό σας ή σε σχέση με τις υπηρεσίες του δήμου και γενικότερα.
Η Γορτυνία μας, μάς έχει ανάγκη. Καλώ όλους τους πατριώτες να κινητοποιηθούν, να συντάξουμε ένα μεγάλο κατάλογο με προβλήματα και να αρχίζουμε να σβήνουμε από τη λίστα μας μερικά από αυτά με κοινή δουλειά.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ.»

Τα προβλήματα της Γορτυνίας, θα καταγράφονται στην ιστοσελίδα www.problems.gortynia.info

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...