Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πλημμύρες στην Τρίπολη: Χρειάζονται μεγαλύτερα φρεάτια, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη!

Πλημμύρες στην Τρίπολη: Χρειάζονται μεγαλύτερα φρεάτια, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη!

Το συντονιστικό όργανο του Δήμου Τρίπολης συνεδρίασε σήμερα και συζήτησε για το σχεδιασμό που υπάρχει σε περίπτωση που σημειωθούν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ένα θέμα το οποίο συζητήθηκε αφορούσε το πρόβλημα με τα πλημμυρικά φαινόμενα στο δρόμο μπροστά από το στρατόπεδο της Τρίπολης.

«Εκεί υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα, έχουν γίνει προσπάθειες από την τεχνική υπηρεσία και τη ΔΕΥΑΤ, να μεγαλώσουν κάποια φρεάτια, είναι δύσκολο έργο και δεν μπορεί να γίνει άμεσα.

Γίνονται σχετικές μελέτες και στο άμεσο μέλλον θα γίνει μεγάλωμα των φρεατίων, θα γίνει εκτροπή νερών μέσα από το σύνταγμα για να τα ρίξουμε στο ρέμα του Αγίου Νικολάου.

Εμείς μαζί με τη ΔΕΥΑΤ και μισθωμένα μηχανήματα έχουμε καθαρίσει το ρέμα του Αγίου Νικολάου, τα ρέματα στην «Αγίου Κωνσταντίνου», στο γήπεδο του Αστέρα, στην «Τεγέας» και σε άλλα σημεία της πόλης. Έχουμε καθαρίσει πάνω από 20 χαντάκια που είναι επικίνδυνα και βρίσκονται σε εξέλιξη άλλα τέτοια 10 έργα για καθαρισμούς ρεμάτων» είπε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Καρλής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...