Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φιλοξενία σπουδαστών της σχολής Αρχιτεκτονικής του Ε.Μ.Π. στη Γορτυνία

Φιλοξενία σπουδαστών της σχολής Αρχιτεκτονικής του Ε.Μ.Π. στη Γορτυνία

Ο Δήμος Γορτυνίας είναι στην ευχάριστη θέση να φιλοξενεί από χθες 18/11 έως και την Παρασκευή 23/11 σπουδαστές του τρίτου έτους (5ου εξαμήνου) της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Ε.Μ.Π., οι οποίοι θα φωτογραφήσουν, θα αποτυπώσουν και θα σχεδιάσουν κτίρια και ελεύθερους χώρους οικισμών.

Η εργασία αυτή πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε περιοχές που έχουν έντονο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και έχει πραγματοποιηθεί και παλαιότερα στην περιοχή της Γορτυνίας. Φέτος θα εργαστούν στους οικισμούς Βαλτεσινίκο, Βάχλια, Βελημάχι, Δημητσάνα, Ελληνικό, Ζάτουνα, Ζυγοβίστι, Καρύταινα, Λαγκάδια, Λάστα, Λευκοχώρι, Μαγούλιανα, Κοντοβάζαινα, Σούδελη, Στεμνίτσα και Τρόπαια.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος και η πρόεδρος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. κα. Ελένη Μαϊστρου σχεδιάζουν την μόνιμη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Σχολής για την αξιοποίηση των επιστημονικών εργασιών των σπουδαστών αλλά και των μεταπτυχιακών και των διδακτορικών εργασιών που πραγματοποιεί η Σχολή για την ενημέρωση της βάσης γεωχωρικών δεδομένων (G.I.S.) του Δήμου Γορτυνίας.

Δείτε ή κατεβάστε (με δεξί κλικ) την παλαιότερη εργασία, που είχε εκπονηθεί με την επίβλεψη της λαγκαδινής καθηγήτριας της αρχιτεκτονικής Έλενας Κωνσταντινίδου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...