Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Να μην καταργηθούν αστυνομικά τμήματα στην Αρκαδία» ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Παπαηλιού

«Να μην καταργηθούν αστυνομικά τμήματα στην Αρκαδία» ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Παπαηλιού
Κατά τη συνάντηση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας Πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη με το Δήμαρχο Τρίπολης και εκπροσώπους  του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, για το ζήτημα της κατάργησης των Α/Τ Λεβιδίου, Σταδίου και Λαγκαδίων, ο βουλευτής Γ. Παπαηλιού, αν και δεν μπόρεσε να παραστεί, λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων, απέστειλε προς το Δ. Αναγνωστάκη επιστολή. Αυτή διαβάστηκε κατά τη συνάντηση και  αποτελεί συνέχεια προηγούμενων παρεμβάσεων του βουλευτή προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για   μ η  κατάργηση  των Α/Τ Λεβιδίου, Σταδίου και Λαγκαδίων. Στις παρεμβάσεις και στην επιστολή του επιχειρηματολογεί σχετικά.
 
Η επιχειρηματολογία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εστίασε αποκλειστικά στο θέμα της αστυνόμευσης από τεχνικής πλευράς  και όχι σε θέματα που αφορούν το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών των συγκεκριμένων περιοχών και της εν γένει υποβάθμισής τους, λόγω σταδιακής απομάκρυνσης υπηρεσιών γενικότερα.      
 
Το «πακέτο» εναλλακτικής πρότασης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (παρουσία αστυνομικού οργάνου καθημερινά στις συγκεκριμένες περιοχές, συγκρότηση δεύτερης κινητής μονάδας και παρουσία ΟΠΚΕ)         αποτελεί θετική κίνηση, στην οποία καλούνται οι δημοτικές αρχές να συμπράξουν.  
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...