Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στη νέα παράσταση του Γιάννη Μπέζου παίζει ο ηθοποιός Σταύρος Μαρκάλας από την Τρίπολη!

Στη νέα παράσταση του Γιάννη Μπέζου παίζει ο ηθοποιός Σταύρος Μαρκάλας από την Τρίπολη!
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν η αγαπημένη μουσικοθεατρική παράσταση «Ας ερχόσουν για λίγο», μεταφέρεται \στην καταπληκτική σκηνή του θεάτρου «ΑΚΡΟΠΟΛ».
Την Ελλάδα του μεσοπολέμου ζωντανεύουν επί σκηνής, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μαλισσόβας και ο Αρκάς (από το Κεραστάρι) Γιάννης Μπέζος, μέσα από τις μελωδίες και την αφήγηση της ζωής του σπουδαίου συνθέτη, Μιχάλη Σουγιούλ.
Ο Γιάννης Μπέζος υποδύεται τον Μιχάλη Σουγιούλ, πλαισιωμένος από μία πλειάδα ηθοποιών, τραγουδιστών, μουσικών και χορευτών. Ανάμεσα τους σε πρωταγωνιστικούς ρόλους η Τάνια Τρύπη και η Ανδριάνα Μπάμπαλη. 
Να σημειωθεί ότι στην παράσταση παίζει και ο ηθοποιός Σταύρος Μαρκάλας από την Τρίπολη! Να θυμίσουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν, είχε παίξειστο γνωστό σίριαλ του Μεγκα «Μάνα Χ Ουρανού» και είχε συμμετάσχει σε ένα επεισόδιο στην κωμική τηλεοπτική σειρά του Mega channel «Με τα παντελόνια κάτω» του σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλου.

1 σχόλιο

  • anonymoys
    anonymoys Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 13:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Την είδαμε την παράσταση στο προηγούμενο θέατρο που παιζόταν ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ τα λόγια είναι λίγα για να την περιγράψουν. ΜΠΡΑΒΟ κ. ΜΠΕΖΟ και στους συνεργάτες σου όλους, σε ευχαριστούμε!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...