Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλλάζει κατεύθυνση η οδός «Ουάσινγκτον» στην Τρίπολη!

Αλλάζει κατεύθυνση η οδός «Ουάσινγκτον» στην Τρίπολη!
Μεγάλες και σοβαρές αλλαγές αναμένεται να φέρει η κυκλοφοριακή μελέτη για την Τρίπολη, όταν εφαρμοστεί.
Σύντομα, θα τεθεί σε διαβούλευση και οι προτάσεις του μελετητή, προβλέπουν σαρωτικές αλλαγές, αφού θα διαφοροποιηθούν πολύ, συγκριτικά με όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για την κυκλοφορία στο κέντρο της Τρίπολης.
Εκτός από τη μονοδρόμηση της Ελευθερίου Βενιζέλου, της Γεωργίου Α’ και της Εθνομαρτύρων, με κατεύθυνση προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, αλλά και την πιθανή μετατροπή της «Δεληγιάννη» σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας, άλλη μία σημαντική αλλαγή αφορά την οδό «Ουάσινγκτον».
Μέχρι τώρα, η οδός «Ουάσινγκτον» είχε είσοδο από την κεντρική πλατεία. Αυτό αλλάζει και η κατεύθυνση της έρχεται … τούμπα. Πλέον, από την κεντρική πλατεία, ένα αυτοκίνητο δεν θα μπορεί να στρίψει για την Ουάσινγκτον και τον δρόμο αυτό θα μπορεί να τον διασχίσει κάποιος μόνο από την πλευρά της πάνω αγοράς προς την πλατεία Αγίου Βασιλείου!
Αυτή η «ανάποδη» φορά του συγκεκριμένου δρόμου είχε εφαρμοστεί και το 2002, επί Δημαρχίας Κοτσιάνη, τότε όμως είχαν προκληθεί μεγάλες ενστάσεις και αντιδράσεις και η επόμενη δημοτική αρχή Σωτηρόπουλου, επανέφερε την κυκλοφορία στα δεδομένα που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.
Να τονιστεί βέβαια ότι δεν πρόκειται για οριστική απόφαση, αλλά πρόταση του μελετητή, η οποία όμως αντιμετωπίζεται θετικά από τη σημερινή διοίκηση του Δήμου!

2 σχόλια

  • δημότης
    δημότης Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2016 17:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Επαναλαμβανω,αδουλος δουλειά δεν έχει το βρ.... του λύνει και δένει.

  • anonymoys
    anonymoys Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2016 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μου λέτε κύριοι, όλα τα αυτοκίνητα θα μπαίνουν στην κεντρική πλατεία, από που θα φεύγουν ; Αλήθεια τα λεωφορεία και τα φορτηγά πως θα στρίβουν στο φαρμακείο της Αλίκης; ή μήπως θα διώξετε τα ταξί από την πλατεία (δικαιολογία) για να στρίβουν; Οι ταξιτζήδες δεν είναι κουτοί κύριοι,σας περιμένουν στη γωνία, δεν κοιμούνται...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...