Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έμφυλες ταυτότητες: 2.000 υπογραφές μάζεψαν γονείς στην Τρίπολη – Ημερίδα στις 31 Μαΐου!

Έμφυλες ταυτότητες: 2.000 υπογραφές μάζεψαν γονείς στην Τρίπολη – Ημερίδα στις 31 Μαΐου!


Πολύ ανήσυχοι είναι γονείς και φορείς στην Αρκαδία για τη θεματική ενότητα που έχει αποφασίσει το Υπουργείο Παιδείας για τα Γυμνάσια και αφορά τις «έμφυλες ταυτότητες». Ζητούν την απόσυρση αυτής της εγκυκλίου και μάλιστα έχουν ήδη συγκεντρωθεί πάνω από 2.000 υπογραφές, ενώ χθες υπήρξε και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι γονείς φοβούνται ότι από τη στιγμή που για τόσο σοβαρά θέματα μιλούν στα παιδιά τους άνθρωποι που δεν είναι εξειδικευμένοι, τότε υπάρχει κίνδυνος να περάσουν μηνύματα στους μαθητές που θα επιφέρουν σεξουαλικό αποπροσανατολισμό και θα τους οδηγήσουν ενδεχομένως σε επιλογές πέραν της φυσικής ταυτότητας.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Μανιατάς είπε ότι «θα γίνει εκδήλωση ενημέρωσης που θα γίνει στις 31 Μαΐου και θα συμμετέχει η Καθηγήτρια κα Μαντουβάλου και ο Καθηγητής Ιατρικής Χατζητόλιας.», ενώ ο επιχειρηματίας Βασίλης Αθανασιάδης είπε ότι «Το 80% του κόσμου δεν ξέρει τι λέει η εγκύκλιος. Για αυτό το λόγο θα κάνουμε την ημερίδα με δύο Ακαδημαϊκούς έτσι ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος. Για τέτοια θέματα δεν υπάρχουν παρατάξεις. Η ημερίδα θα είναι άκρως επιστημονική.»

Την ημερίδα αυτή θα την στηρίξει και ο Δήμος Τρίπολης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 1.11.20 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
 

Live το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης (17/5/2017) Συζήτηση για έμφυλες ταυτότητες - Στη συνεδρίαση βρίσκονται γονείς και φορείς που αντιδρούν στη θεματική ενότητα του Υπουργείου Παιδείας στα Γυμνάσια.

Δημοσιεύτηκε από Kalimera-Arkadia.gr στις Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμφυλες ταυτότητες: Το Δημοτικό Συμβούλιο ζητά να ανακληθεί η εγκύκλιος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...