Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στη Νεστάνη ο Παυλής - Σημαντικά έργα από Δήμο Τρίπολης και ΔΕΥΑΤ (vd)

Στη Νεστάνη ο Παυλής - Σημαντικά έργα από Δήμο Τρίπολης και ΔΕΥΑΤ (vd)
Σημαντικά έργα για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Νεστάνης και τη δημιουργία αθλητικών υποδομών για τα παιδιά του χωριού υλοποιεί ο Δήμος Τρίπολης και η ΔΕΥΑΤ στην περιοχή.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, μαζί με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ Γιώργο Καρώνη, τον Πρόεδρο του Μεθυδρίου Γιώργο Αδαμόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Νίκο Γεωργανόπουλο επισκέφτηκαν την Νεστάνη, το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Μαΐου, για να δουν από κοντά την πορεία των εργασιών.
Στην περιοχή έχει ήδη κατασκευαστεί γήπεδο μπάσκετ για τα παιδιά του χωριού, κάτι που αποτελούσε αίτημά τους, στον χώρο του Νηπιαγωγείου της Νεστάνης και απομένουν κάποιες μικρές παρεμβάσεις ακόμα.
Επίσης η ΔΕΥΑΤ υλοποιεί έργο διευθέτησης των όμβριων υδάτων στην πλατεία ώστε να προστατευτεί ο χώρος αλλά και τα σπίτια που βρίσκονται γύρω από τις πλημμύρες που ήταν συνήθεις, όταν οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες.
Το έργο αναμένεται να είναι έτοιμο σε λίγες μέρες, ενώ στη συνέχεια θα γίνουν και έργα ανάπλασης της πλατείας σε συνεργασία με τους Συλλόγους του χωριού, με τους οποίους, όπως ανέφερε ο κ.Παυλής, έχουν πολύ καλή σχέση και υπάρχει αγαστή συνεργασία και συνεννόηση για τα έργα.
Ο κ.Παυλής χαρακτήρισε σημαντικό το έργο γιατί θα προσφέρει προστασία από τις πλημμύρες ενώ το ίδιο ανέφεραν και εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας που ήταν παρόντες.
Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την επίσκεψη του κ.Παυλή στη Νεστάνη καθώς και τις δηλώσεις που έγιναν από το Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, από τον Πρόεδρο του Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης Σταύρο Παπασταύρου και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κώστα Αϊβαλή. Έργα ΔΕΥΑΤ και Δ.Τρίπολης στη Νεστάνη

www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...