Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για γραφεία κοινωνικής ασφάλισης σε Τρόπαια, Λεωνίδιο και Άστρος μίλησε ο βουλευτής Παπαηλιού

Για γραφεία κοινωνικής ασφάλισης σε Τρόπαια, Λεωνίδιο και Άστρος μίλησε ο βουλευτής Παπαηλιού


Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού επισκέφθηκε το κατάστημα ΕΦΚΑ Αρκαδίας (πρώην ΙΚΑ Τρίπολης) στις 26.5.2017, όπου συναντήθηκε με τη διευθύντρια και τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων και είχε διαλογική συζήτηση με τους εργαζόμενους :  

Ο Γιώργος Η. Παπαηλιού αναφέρθηκε στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος, με τη δημιουργία του ΕΦΚΑ, μέσω της  ενοποίησης των προϋπαρχόντων φορέων κοινωνικής ασφάλισης.

Επιπλέον αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν κατά τη μακρά μεταβατική περίοδο,  μέχρις ότου το νέο σύστημα λειτουργήσει πλήρως.

Στις παρατηρήσεις των εργαζομένων για σημαντικές αρρυθμίες κατά τις διαδικασίες ανακεφαλαίωσης των ημερών εργασίας και απονομής των συντάξεων λόγω της  υποστελέχωσης  του καταστήματος, ο Γιώργος Η. Παπαηλιού, αφού αναγνώρισε την κρισιμότητα και το επείγον αντιμετώπισης του προβλήματος, παρέπεμψε στην κτιριακή ενοποίηση και συνακόλουθα στη  συγκέντρωση του προσωπικού όλων των φορέων κοινωνικής ασφάλισης,   σε μετακινήσεις προς το κατάστημα  και εν τέλει σε προσλήψεις.  

Απαντώντας σε έκφραση σχετικής ανησυχίας, πρόσθεσε, ότι δεν τίθεται ζήτημα απολύσεων και ότι στόχος είναι η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική υποστήριξη για την εξυπηρέτηση τόσο του προσωπικού όσο και των ασφαλισμένων.    

Τέλος είπε, ότι  θεωρεί αναγκαία την ουσιαστική  λειτουργία των γραφείων κοινωνικής ασφάλισης στα Τρόπαια, στο Λεωνίδιο και στο Άστρος, ώστε να καλύπτουν όλα τα πεδία δραστηριότητας του ΕΦΚΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...