Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναγιώταρος από την Τρίπολη: "Να απαιτήσουμε το κατοχικό δάνειο από την Γερμανία"! (vd)

Παναγιώταρος από την Τρίπολη: "Να απαιτήσουμε το κατοχικό δάνειο από την Γερμανία"! (vd)
Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος μίλησε για τα νέα μέτρα και τις πολιτικές εξελίξεις στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία».

«Είναι μία τραγική κατάσταση για το λαό» είπε και προσέθεσε ότι η Κυβέρνηση έδωσε γη και ύδωρ στους δανειστές και δεν πήρε τίποτα ούτε για την αξιολόγηση, ούτε για το χρέος.

«Η οδός των μνημονίων οδηγεί στο απόλυτο αδιέξοδο, πεθαίνουμε μέρα με τη μέρα, δεν υπάρχει σωτηρία. Αν δεν ακολουθήσουμε μία εντελώς διαφορετική οδό, δεν έχουμε καμία τύχη, με μαθηματική ακρίβεια μιλάμε για το θάνατο της Ελληνικής Κοινωνίας. Αν δεν κάνουμε λογιστικό έλεγχο του χρέους, να μάθουμε επιτέλους τι χρωστάμε. Να γίνει άμεσα απαιτητικό το κατοχικό δάνειο της Γερμανίας που δεν τολμούν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις να εγγράψουν στον προϋπολογισμό. Από κει και πέρα χρειάζεται πρωτογενή παράγωγη.»
«Η Χρυσή Αυγή ενάντια σε κάθε μορφής βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται» είπε ο κ. Παναγιώταρος για το χτύπημα κατά του πρώην Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, για να προσθέσει ότι όλοι όσοι έφεραν τα μνημόνια πρέπει να δώσουν λόγο στην Ελληνική Δικαιοσύνη για τις παράνομες ενέργειες του, που οδήγησαν στο θάνατο χιλιάδες συμπολιτών μας στο θάνατο, με αυτοκτονίες, εκατομμύρια κόσμο στην αεργία και πολλά νέα παιδιά στο εξωτερικό.» \

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...