Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αναβλήθηκε η σημερινή εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Αναβλήθηκε η σημερινή εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας
Απόφαση για αναβολή πάρθηκε για τη σημερινή ανοιχτή - διαδραστική συζήτηση με θέμα: «Η Πολιτική, η Επιστήμη και η Επιχειρηματικότητα, ως όχημα Οικονομικής Ανάπτυξης», που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.
Στην εκδήλωση θα μιλούσαν ο Χρήστος Σταϊκούρας , πρώην αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Βουλευτής Φθιώτιδος και Τομεάρχης Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, ο Παναγιώτης Λιαργκόβας, Καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Συντονιστής στο Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή των Ελλήνων και ο Ιωάννης Μπουντρούκας, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ενώ τη συζήτηση θα συντόνιζε ο δημοσιογράφος κ. Σταύρος Παπαντωνίου.
Η απόφαση της αναβολής αφορά τη μη συμμετοχή όλων των στελεχών της ΝΔ σε οποιαδήποτε εκδήλωση, λόγω του θανάτου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σας ενημερώνει για την αναβολή της Ανοιχτής - Διαδραστικής Συζήτησης με θέμα: «Η Πολιτική, η Επιστήμη και η Επιχειρηματικότητα, ως όχημα Οικονομικής Ανάπτυξης» που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου,  στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, λόγω της απώλειας του τέως Πρωθυπουργού και Επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αποφασίστηκε η αναστολή εκδηλώσεων που συμμετέχουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...