Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο ... αγρότης Μητροπολίτης Αλέξανδρος! (εικόνες)

Ο ... αγρότης Μητροπολίτης Αλέξανδρος! (εικόνες)
Η αγάπη του για τη γη είναι δεδομένη. Δεν διστάζει να ανέβει στο τρακτέρ και να μαζέψει πατάτες με τα χέρια του. Ο λόγος για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρο.

Πέρυσι το καλοκαίρι, από το Λεωνίδιο, ο Μητροπολίτης είπε: «Σας κάνει εντύπωση που ασχολούμαστε με την καλλιέργεια της πατάτας και ότι εγώ οδηγώ το τρακτέρ. Αυτό το κάνουμε όχι για να κερδίσουμε χρήματα, αλλά να στείλουμε το μήνυμα ότι όταν αγαπάς τη γη και τη φροντίζεις, σου ανταποδίδει πολλαπλάσια αγαθά.

Και θέλω να τονίσω λάθος που κάναμε εμείς οι Έλληνες να εγκαταλείψουμε τη γη μας και από νοικοκυραίοι που ήμασταν, γίναμε υπηρέτες. Όλοι μάθαμε στο εύκολο κέρδος και κανένας δεν εργάζεται.

Εγώ νιώθω καλύτερα πάνω στα τρακτέρ και όχι όταν είμαι στο γραφείο που έρχονται όχι για να δουν τι κάνω, αλλά για να ζητήσουν κάτι ή για να κοροϊδέψουν...».

Ο Μητροπολίτης χθες ήταν στα κτήματα του Δεκαζείου Γηροκομείου Τριπόλεως στον Εύανδρο Τριπόλεως, στα οποία καλλιεργεί οπωροκηπευτικά που θα καταλήξουν και θα διατεθούν στα Ιδρύματα της Μητροπόλεως μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανέβηκε στο τρακτέρ και μάζεψε πατάτες ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος στο Λεωνίδιο! (vd)

(Οι φωτογραφίες είναι του π. Ιωάννη Σουρλίγγα).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...