Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ενωτική κίνηση»: «Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας μπήκε στο γύψο – Δεν μπορούν να οργανώσουν ούτε μία απεργία»!

«Ενωτική κίνηση»: «Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας μπήκε στο γύψο – Δεν μπορούν να οργανώσουν ούτε μία απεργία»!
«Στο γύψο τα επόμενα τρία (3) χρόνια το Ε.Κ.Αρκαδίας». Με αυτό τον τίτλο η Ενωτική Κίνηση Αρκαδίας παίρνει θέση για τη νέα διοίκηση  που προέκυψε μετά τις πρόσφατες εκλογές στο Εργατικό Κέντρο.
Η ανακοίνωση αναφέρει …
«Μια ακόμη θεατρική παράσταση παίχτηκε στις 23 Μαΐου 2017 κατά την συγκρότηση του νέου προεδρείου. Ο πλειοψηφών συνδυασμός ΔΑΚΕ και λίγο από Ενότητα (η νέα συνδικαλιστική παράταξη που στους είκοσι τρεις (23) συνδικαλιστές από όλη την Ελλάδα είναι και ο σημερινός πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας που υπογράφουν την ιδρυτική διακήρυξη). Μετά από πολύωρες συναθροίσεις, αποφάσισαν κατά την διαδικασία συγκρότησης προεδρείου να προτείνουν και να εκλέξουν αναπληρωτή πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας αυτόν που παράλληλα είναι και Α Ν Τ Ι Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ στο ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε., και ουσιαστικά με την στάση του συναίνεσε στην απόλυση του Προέδρου του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Μεταφοράς Αρκαδίας. Ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός σε λεωφορείο ενταγμένο στη δύναμη του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας, για είκοσι (20) συναπτά έτη.
Η Ενωτική Κίνηση Αρκαδίας που εκπροσωπείται από τρία (3) μέλη, αποχώρησε αμέσως αφού κατήγγειλε την παραπάνω πράξη.
Βέβαια άσχετα με το αποτέλεσμα των εκλογών στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας είναι γνωστό σε όλους τους εργαζόμενους του Νομού μας, η αδυναμία της πλειοψηφούσας παράταξης να συγκροτήσει και να οργανώσει έστω και μια (1) κινητοποίηση - απεργία. Το ερώτημα βέβαια είναι υπαρκτό όταν στο Δ.Σ. και σε εξέχουσες θέσεις, βρισκόταν και συνεχίζουν να βρίσκονται (αναβαθμισμένοι) εκπρόσωποι της Ε Ρ Γ Ο Δ Ο Σ Ι Α Σ.
Όταν αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, μοναδικός σκοπός είναι να μαχόμαστε και να υπερασπιζόμαστε καθημερινά τα προβλήματα των εργαζομένων στον Νομό μας. Εμείς δεν έχουμε προστάτες και καθοδηγητές, δεν μεταπηδούμε από παράταξη σε παράταξη, και δεν παίζουμε παιχνίδια πίσω από την πλάτη  των εργαζομένων. Δεν έχουμε πατερούληδες και κομματικές εξαρτήσεις, ούτε τακτικές Μαυρογιαλούρων - Πολιτικάντηδων!!!
Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας τα τελευταία χρόνια έχει χάσει ουσιαστικά το ρόλο του, η ηγεσία του είναι εγκλωβισμένη και εξαρτημένη από κομματικές αγκυλώσεις, που δεν βλέπουν τίποτα άλλο παρά ποιός θα είναι πιο πρόθυμος και αρεστός στους κομματικούς του τοποτηρητές.
Δυστυχώς κάποιοι μεγαλώσανε και ανδρωθήκανε με τέτοιες τακτικές χωρίς επιχειρήματα, ειλικρίνεια και συνέπεια, για να εκπληρώνουν με αποτελεσματικότητα τα ζητήματα των εργαζομένων.
Η Ενωτική Κίνηση Αρκαδίας δεν θα βάλει πλάτη ούτε θα είναι θεατής σε όλα αυτά τα ευτράπελα που δημιουργούνται. Ακόμα πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί που συντέλεσαν σε αυτή την πράξη, ότι το Ωσαννά - από το σταύρωσων - σταύρωσων είναι πολύ κοντά.
Εμείς απλά θα τους θυμίζουμε, ότι η πρόοδος και η ευημερία στην ανθρωπότητα δεν χαρίστηκε. Κατακτήθηκε μέσα από αγώνες, θυσίες, ειλικρίνεια, τόλμη και Δικαιοσύνη. Ευτυχώς όμως για κακή τους τύχη σιγά - σιγά οι εργαζόμενοι τους πήρανε χαμπάρι και ξέρουν πολύ καλά, ότι μόνο ο εαυτούλης τους και η καρέκλα τους ενδιαφέρει.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...