Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης: «Σιωπά η Κυβέρνηση - Πανάκριβα τα σχέδια ΣΥΡΙΖΑ-Τατούλη για τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο»!

Βλάσης: «Σιωπά η Κυβέρνηση - Πανάκριβα τα σχέδια ΣΥΡΙΖΑ-Τατούλη για τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο»!

Το γεγονός ότι τρείς μήνες μετά παραμένει αναπάντητη η επίκαιρη επερώτηση δέκα βουλευτών της ΝΔ για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοποννήσου, αποτέλεσε αφορμή προκειμένου ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, να εξαπολύσει σφοδρή κριτική προς την Κυβέρνηση.

Η επίθεση αφορά και το πρόσωπο του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, τον οποίο αποκαλεί «εκπρόσωπο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», ενώ για τη λύση που προωθείται τονίζει ότι θα είναι σαν να πληρώνουμε όλοι έναν 2ο ΕΝΦΙΑ!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΛΑΣΗ

                Σχεδόν 3 μήνες πέρασαν ήδη από την ημέρα που επίσημα η Νέα Δημοκρατία & σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Πελοποννήσου της ΝΔ καταθέσαμε Επίκαιρη Επερώτηση στην Κυβέρνηση για το άλυτο θέμα των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο και την πανάκριβη λύση που προτείνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου δια του Περιφερειάρχη της Π. Τατούλη.Κι από τότε...”σιγή ιχθύος”.

                Ο Υπουργός εσκεμμένα δεν έχει έρθει να απαντήσει στην Βουλή και βέβαια ως "εκπρόσωπος" της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχει προς το παρόν απαντήσει μόνο ο Περιφερειάρχης Π. Τατούλης, παρότι η ερώτηση δεν είχε αυτόν αποδέκτη...Ο νοών νοείτο...

                Τί κρύβεται πίσω από αυτή την στάση της Κυβέρνησης; Το σίγουρο είναι ότι το πρόβλημα υφίσταται, τους Δημάρχους δεν τους ακούει κανείς και βέβαια - αν ισχύουν οι φήμες που ακούγονται από τα γραφεία κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ & περιφέρειας Πελοποννήσου για νέα νομοθετική ρύθμιση που θα "παίρνει πάλι" την αρμοδιότητα της διαχείρισης των απορριμμάτων από τους Δημάρχους - τότε τα πράγματα γίνονται ξεκάθαρα...

                Η προτεινόμενη λύση για τα απορρίμματα ΣΥΡΙΖΑ-Περιφέρειας έχει τριπλάσιο κόστος σε σχέση με αντίστοιχες λύσεις σε Περιφέρειες όπως η Ήπειρος και η Κρήτη. Ειδικά αυτά τα χρόνια, που όλος ο κόσμος και ιδιαίτερα τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα βιώνουν πρωτόγνωρα οικονομικά προβλήματα, δεν υπάρχει λίγο "φιλότιμο", λίγη ευαισθησία από τους έχοντες τα αξιώματα; Οι περιφερειακοί σύμβουλοι πώς θα κοιτάξουν αύριο στα μάτια τους ψηφοφόρους τους;

                Για άλλη μια φορά το "μάρμαρο", μέσω της μεγάλης αύξησης των δημοτικών τελών, θα το πληρώσουν οι Δημότες της Πελοποννήσου. Απλώς, όταν και εάν φτάσει ένας τέτοιος λογαριασμός σπίτι μας, όλοι πλέον γνωρίζουν ότι αυτός θα έχει ονοματεπώνυμο: ΣΥΡΙΖΑ-Π. Τατούλης. Και μπορεί και οι δύο τότε να μην είναι στις καρέκλες τους, αλλά ο λογαριασμός θα μείνει και θα τον πληρώνουμε όλοι μας για τα επόμενα 30 χρόνια. Θα πληρώνουμε όλοι έναν 2ο ΕΝΦΙΑ με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ-Τατούλη. 

9 σχόλια

  • anonymoys
    anonymoys Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 12:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν η ΝΔ @ 22.59 γίνει κυβέρνηση (το όνειρό σου ίσως)δεν ...θα έχουμε σκουπίδια γιατί δεν θα έχουμε λεφτά να αγοράζουμε κάτι,αφού στόχος σας είναι οι απολύσεις,το σταμάτημα των επιδοτήσεων,η φορολόγηση των αγροτών κ.λ.π. χρήσιμα στους τροικανούς που κάνουν παντοίους τρόπους να βοηθήσουν το κόμμα σας. Δεν ξεχνάμε το του τέως αρχηγού σας! ή το της παράταξής σας, όλα πάντα εναντίον των Ελλήνων!

  • Μαρία
    Μαρία Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 00:33 Σύνδεσμος σχολίου

    τους τρεις τελευταίους μήνες είναι σύμφωνα με τη Ν.Δ. άλυτο το πρόβλημα με τα σκουπίδια .πριν το είχαμε λυμένο

  • Γιώργος  Καρ.
    Γιώργος Καρ. Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ανωνυμε 22.21 λες μπαρουφες ! Νομοτελειακά η επόμενη κυβερνηση θα είναι της ΝΔ . και επειδή έχεις αγωνία για την τύχη των σκουπιδιών και του Πέτρου σου λέω ότι αυτό το κατασκευασμα που λέγεται ΣΔΙΤ Πελ-σου πρέπει να ακυρωθεί γιατί είναι μια αποικιοκρατική σύμβαση. Ορθώς επομένως και ο Βλάσης και ο Σαμαράς έκαναν μία επερώτηση ώστε να ξυπνήσει η κοινωνία ! Το ζήτημα δεν είναι προσωπικης αντιπαράθεσης αλλά ένα γενικό πρόβλημα που θα το βρούμε μπροστά μας. Γιαυτό βγάλε το γράσο από τα μάτια σου και δες τι παιχνιδάκια παίζονται μεταξυ του λαού , του Τατούλη και της Τερνα και του ΣΥΡΙΖΑ ! Εχουμε μπροστά μας πολύ μελλον να δούμε που θα πάει το θέμα !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο Καρ, με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι! και ευχομαι να γινει ο @@@ πρωθυπουργός και να αυξηθούν τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο! Τότε θέλω να ειμαι απο μια μεριά και να γελάω με τα μούτρα σου!!!!

  • anonymoys
    anonymoys Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 21:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως τα μνημόνια φαίνεται ότι και τα ........... σκουπίδια έχουν πολύ ψωμί, για αυτό φωνάζουν όλοι που μένουν μέσα ή βγαίνουν απ'εξω ..... περίεργο, βάζουν βέβαια τα αντίθετα ή τα συμπαθούν τα κόμματα να φωνάζουν βαρώντας το σαμάρι αντί για το ζώο.

  • τι  ειναι  αυτά  ρεεεεεεεεεε
    τι ειναι αυτά ρεεεεεεεεεε Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 20:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Oι Συριζαιοι βουλευτές και τα τοπικα στελεχη έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Δεν μιλάνε, δεν ακουγονται δεν γνωρίζουν τίποτα για το φόνο ! Γιατί ρε παλικάρια δεν μιλάτε !!!!!!!!!!! Νομίζεται ότι κλείνεται το μάτι στον Τατούλη και στις επόμενες εκλογές θα τον έχετε μαζί σας! Τόσο αφελείς είσαστε, τόσο αιθεροβάμονες. Ο Τατούλης μόλις κάνει τη δουλειά του και κλείσει τα σκουπίδια και πέσουν οι υπογραφές μην τον είδατε μην τον απαντήσατε ! Τάσο δεν μιλάς τώρα ήπιες το αμίλητο νερό ? Θαρρείς ότι θα βρεθείτε στο ίδιο πολιτικό στρατόπεδο με τον Μεγάλο Πέτρο ! Τι να σου πω ρε Τ'ασο σας λυπάμαι όλους σας !!!

  • σχολιαστής?
    σχολιαστής? Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 18:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι Οργανώσεις και οι βουλευτές του ΣΎΡΙΖΑ γιατί δεν τοποθετούνται στο θέμα αυτό τελευταία?

  • Γιώργος  Καρ.
    Γιώργος Καρ. Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 14:37 Σύνδεσμος σχολίου

    μπραβο Κώστα ξεσκεπασε τους τώρα ! ολους αυτούς που νομίζουν ότι μπορουν να παιξουν παιχνιδακια στην πλάτη μας. Θα πρέπει παρεπιπτόντως η ΝΔ η αυριανή κυβερνηση να δεσμευτεί ότι θα καταργήσει και θα καταγγείλει αυτό το ετσιθελικό χαράτσωμα των Πελοποννησίων από το δίδυμο ΤΕΡΝΑΣ - τατούλη ! επίσης θα πρέπι τ΄ρα να αναλάβετε προτωβουλίες ώστε να ενημερωθεί η κοινωνία μας που κοιμάται τι την περιμένει από αυτό το δίδυμο. Μην κωλώνεις Κώστα είμαστε όλοι μαζί σου ! Η κόπρος του Αυγεία πρέπει να αποκαλυφθεί ! Η ανοχή σημαίνει συνενοχή για όλους μας ! Και μετά η ΤΕΡΝΑ ας τρέχει να αποζημειωθεί από τον Πέτρο , δεν θα πλερώσουμε εμείς το μάρμαρο !!!!!!!

  • Anonymos
    Anonymos Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 12:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ΡΕ ΒΛΑΣΗ.ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΡ@@@@@ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΔΗ.ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ.ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΑΚΕΤΑΚΙ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...