Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφασίας: "Απαράδεκτες αναρτήσεις στην σελίδα του Φιλοζωικού Συλλόγου για το χωριό"

Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφασίας: "Απαράδεκτες αναρτήσεις στην σελίδα του Φιλοζωικού Συλλόγου για το χωριό"

Η ανάρτηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης σχετικά με σκυλάκι που βρέθηκε πεταμένο σε χαράδρα, ανάμεσα στο χωριό Νυμφασία και το μοναστήρι Κερνίτσας, προκάλεσε την απάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυμφασίας.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

"Εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυμφασίας, σχετικά με το λυπηρό γεγονός της απώλειας αδέσποτης σκυλίτσας.
Επειδή Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης, ανέδειξε το γεγονός, προκαλώντας πληθώρα προσβλητικών σχολίων για το χωριό μας, νιώθουμε την ανάγκη να τονίσουμε τα παρακάτω.

Η Νυμφασία είναι ένα χωριό με κατεξοχήν φιλοζωικά αισθήματα, με αρκετές κτηνοτροφικές μονάδες, φροντισμένα και εκπαιδευμένα κυνηγόσκυλα καθώς και σκυλάκια συντροφιάς.
Το άτυχο σκυλάκι, κακώς πετάχτηκε σε απόμερο μέρος, αγνοώντας την νόμιμη διαδικασία υγειονομικής ταφής. Θα πρέπει να γίνει η νεκροψία για να αποδειχθούν τα αίτια θανάτου (αρρώστια, δηλητηρίαση, κλπ). Κατόπιν εφόσον συντρέχει λόγος, θα πρέπει να γίνουν καταγγελίες, μηνύσεις και οτιδήποτε προβλέπει ο νόμος, για να αποδοθούν οι νόμιμες ευθύνες. Σε όλη αυτή την προσπάθεια ο σύλλογος μας έχει επικοινωνήσει με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης και έχει δηλώσει την πρόθεση του, να είναι αρωγός.
Οι απαράδεκτες όμως αναρτήσεις στην σελίδα του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης στο facebook, χρησιμοποιώντας υβριστικές και απειλητικές εκφράσεις κατά του χωριού μας, δεν κινούνται σε κατεύθυνση συνεργασίας και δημιουργούν συνθήκες μίσους και πόλωσης. Είναι καθήκον του διαχειριστή της σελίδας κ. Γιώργου Ζαφειράκη, να επέμβει και να διατηρήσει πνεύμα φιλοζωίας και συναίνεσης.
Άλλωστε η κοινή λογική υπαγορεύει ότι η πράξη ενός ασυνείδητου, δεν μπορεί να χαρακτηρίζει ένα τόπο. Η Νυμφασία ειλικρινά συμπονάει την απώλεια οποιουδήποτε ζώου και έμπρακτα στηρίζει κυρίως τα αδέσποτα ζώα με φιλοζωικά αισθήματα.
Ο πρόεδρος του συλλόγου
Γιώργος Παπαδάκης"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...