Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

10 χρόνια από τις φωτιές του 2007 | Παράπονο Παπαδημητρίου επειδή ξέχασαν τον Δήμο Βαλτετσίου στις βραβεύσεις της Ασέας

10 χρόνια από τις φωτιές του 2007 | Παράπονο Παπαδημητρίου επειδή ξέχασαν τον Δήμο Βαλτετσίου στις βραβεύσεις της Ασέας
Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007, στην Ασέα οργανώθηκε μία εκδήλωση στην οποία βραβεύτηκαν εθελοντές που βοήθησαν τότε να αντιμετωπιστεί αυτή η πύρινη λαίλαπα. (https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/72480-asea-10-xronia-apo-tin-pyrini-kolasi-tou-2007-vraveyseis-gia-ethelontes-pyrosvestiki-kai-astynomia-vd.html)
Η απουσία αναφοράς όμως στον τότε Δήμο Βαλτετσίου, προκάλεσε την αντίδραση του νυν Αντιδημάρχου Τρίπολης Σωτήρη Παπαδημητρίου που έγραψε στο προφίλ του…
«Δέκα χρόνια μετά την τρομακτική εμπειρία του 2007. Η Ασέα όπως και άλλα χωριά μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές έχουν ακόμα τα σημάδια τους.
Συγχαρητήρια για την αναγνώριση της υπερπροσπάθειας των τότε εθελοντών, που με αυτοθυσία κατάφεραν να σώσουν, ζωές και περιούσιες.
Θέλω όμως να υπενθυμίσω και την τότε άμεση εμπλοκή, ενεργοποίηση και συμμετοχή του Δήμου Βαλτετσίου. Με πολύ γρήγορα αντανακλαστικά τότε επίταξε όσα χωματουργικά μηχανήματα υπήρχαν στην περιοχή. Πολλά μέλη του τότε Δ.Σ πάλεψαν με τις φλόγες μαζί με τους κατοίκους.
Μπορεί να μην ήταν η συμμετοχή του τότε Δήμου άξια επαίνου ή βράβευσης σε μια διαδικασία τοπικής αναφοράς αλλά πιστεύω να ήταν τυχαία η επιλεκτική αμνησία.
Και πάλι συγχαρητήρια στα τιμώμενα πρόσωπα, τους εθελοντές, στους διοργανωτές και κλείνω με μια ευχή: Να μη ζήσουμε ανάλογες, επώδυνες στιγμές».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...