Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κοτσιάνης: «Εγώ τρελάθηκα που το ΠΑΣΟΚ έδωσε χρίσμα στον Τατούλη. Βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση» (vd)

Κοτσιάνης: «Εγώ τρελάθηκα που το ΠΑΣΟΚ έδωσε χρίσμα στον Τατούλη. Βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση» (vd)

Σε μία νέα εποχή περνά ο πολιτικός χώρος της κεντροαριστεράς και την προσεχή Κυριακή θα προκύψει ο αρχηγός του νέου προοδευτικού κόμματος (Γεννηματά ή Ανδρουλάκης).

Με αφορμή τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά, μίλησε ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης και στέλεχος του ΚΙΔΗΣΟ (το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου), Αλέξανδρος Κοτσιάνης στο TV Super και στον Θύμιο Κάππο.Σε ερώτηση για τη στάση που πρέπει να τηρήσει η κεντροαριστερά στις επόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, ο κ. Κοτσιάνης γύρισε πίσω στο χρόνο και μίλησε για την επιλογή του ΠΑΣΟΚ να στηρίξει τον Πέτρο Τατούλη στις περιφερειακές εκλογές του 2010. Τότε που το ΠΑΣΟΚ είχε 45%.

«Εγώ τρελάθηκα τότε που το ΠΑΣΟΚ έδωσε χρίσμα στον Τατούλη. Βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση.» είπε ο κ. Κοτσιάνης, εκφράζοντας την κάθετη διαφωνία του με την επιλογή εκείνη.

Να σημειωθεί ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν και μετά από μία κόντρα που προέκυψε ανάμεσα στον Πέτρο Τατούλη και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο (με αφορμή το έργο στο δρόμο «Παραλογγοί – Τριπόταμα), ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είχε προαναγγειλει ότι ο πολιτικός χώρος της προοδευτικής παράταξης θα κατεβάσει δικό του υποψήφιο στις επόμενες περιφερειακές εκλογές του 2019, απορρίπτοντας εμμέσως πλην σαφω΄ς περίπτωση συνεργασίας με την «Νέα Πελοπόννησο» του Πέτρου Τατούλη (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Οδυσσέας το προανήγγειλε: Η Κεντροαριστερά θα «κατεβάσει» δικό της υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου!)

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του κ. Κοτσιάνη στο TV Super, από το 53.17.

1 σχόλιο

  • Anonymos
    Anonymos Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΔΕΛΦΑΚΗ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ ΑΛΕΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...