Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: «Ο κ. Παυλής, επί τρία χρόνια, μάς έχει φλομώσει στα ψέματα για την ΚΕΔΗΤ» (vd)

Τζιούμης: «Ο κ. Παυλής, επί τρία χρόνια, μάς έχει φλομώσει στα ψέματα για την ΚΕΔΗΤ» (vd)

Για μία από τις πιο θλιβερές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μίλησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ.
Ο κ. Τζιούμης είπε ότι η παράταξή του πρότεινε να γίνει μία ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ή των επικεφαλής των παρατάξεων, προκειμένου να συζητηθούν τα αντιπλημμυρικά έργα που πρέπει να δρομολογηθούν στην περιοχή μας, για να μην βιώσουμε καταστάσεις δύσκολες στο μέλλον. «Δεσμεύτηκε ο κ. Δήμαρχος να το κάνει, αλλά προς το παρόν δεν μας έχει ειδοποιήσει» είπε.
Για το ενδιαίτημα που αφορά τα αδέσποτα, ο κ. Τζιούμης είπε ότι «έχουμε νοικιάσει ένα χώρο στη Νεστάνη, με απευθείας ανάθεση και επί ένα χρόνο πληρώνουν ενοίκια, περίπου 15.000 ευρώ, χωρίς να τον χρησιμοποιούμε».
Το άλλο θέμα είχε να κάνει με τη χρήση του κλειστού γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου, όπου οι σύλλογοι που το χρησιμοποιούν πληρώνουν 2 ευρώ την ώρα, ενώ στο ΔΑΚ οι σύλλογοι πληρώνουν μόνο ένα ευρώ την ώρα. «Ζητήσαμε από τον κ. Δήμαρχο και είπε ότι ένα κόστος 1.500 ευρώ (για το ένα επιπλέον ευρώ) να καλυφθεί από τον δήμο για να πληρώνουν όλοι οι σύλλογοι 1 ευρώ ανά ώρα. Είδε με θετικό μάτι την πρότασή μας ο κ. Δήμαρχος και ελπίζω σύντομα να το υλοποιήσει».
Για την ΚΕΔΗΤ, ο κ. Τζιούμης είπε ότι «η συζήτηση ήταν θλιβερή. Το ευτράπελο που έγινε είναι να μας λέει ο κ. Δήμαρχος ότι στη θέση ενός μέλους που παραιτήθηκε θα περιμέναμε να μας στείλει sms η κυρία Μπρακουμάτσου, από το σπίτι της, με το όνομα του αντικαταστάτη. Αυτό αποτελεί για εμάς ντροπή για τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.
Για τη διαλεύκανση του σκανδάλου του ΚΕΔΗΤ, δεν υπάρχει καμία πρόοδος. Έχει ευθύνη η διοίκηση και προσωπικά ο κ. Δήμαρχος. Όλες οι ενέργειες που έχουν γίνει είναι για την συγκάλυψη του θέματος, ενώ ακόμα δεν έχουν οριστεί ορκωτοί λογιστές. Άλλη η έρευνα της Δικαιοσύνης κι άλλο επί τρία χρόνια ο Δήμαρχος να μας έχει φλομώσει στα ψέματα. Το σκάνδαλο αυτό έχει συνέπειες στη λειτουργία της ΚΕΔΗΤ, είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι και οι προμηθευτές. Τα χρέη της ΚΕΔΗΤ είναι δυσθεώρητα, μόνο στο ΙΚΑ είναι 360.000 ευρώ και με την πορεία που ακολουθεί φοβόμαστε για τη λειτουργία της ΚΕΔΗΤ. Θα είναι τεράστια ευθύνη του κ. Παυλή αν κλείσει η Επιχείρηση.
Εργαζόμενοι είπαν ότι πολλοί παιδικοί σταθμοί δεν έχουν πετρέλαιο και τους κατηγόρησε για υπερκατανάλωση πετρελαίου. Είτε σε έναν παιδικό σταθμό είναι ένα παιδί ή δεκαπέντε παιδιά, ο σταθμός πρέπει να θερμαίνεται. Δεν μπορούμε να ξοδεύουμε φέτος εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε εκδηλώσεις αμφιβόλου ποιότητας και σε συγκεκριμένους ανθρώπους που δεν είναι από την πόλη μας και οι παιδικοί σταθμοί να μην έχουν πετρέλαιο και να θερμαίνονται με αερόθερμα. Είναι παράλογο αυτό. Να σταματήσει η εμπαιγμός και η κοροϊδία.»
Τέλος, ο κ. Τζιούμης τόνισε ότι το τρίτο τρίμηνο του 2017, η δημοτική αρχή έχει υλοποιήσει 1,57% των έργων και το 6% των μελετών του πιο φτωχού τεχνικού προγράμματος. Από την άλλη ο κ. Παυλής λέει στην παράταξή του παραμύθια ότι θα κάνει έργα 50.000.000 ευρώ, όταν επί τρία χρόνια έχουν έναν τόσο πενιχρό απολογισμό έργων.

8 σχόλια

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 23:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΖΙΟΥΜΗ, εισαι μια τραγωδία...

  • αγραμματος
    αγραμματος Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειπε καί αλλα ψέματα οτι δέν εφαγε τή ΣΑΤΑ τών χωριών. Οτι χρειάζεται ολη η ΣΑΤΑ γιά νά δημοπρατήσει εργα στά χωριά.Ενώ τό Μαντζούνειο τό δημοπρατεί μέ ΣΑΤΑ τού 2018 καί η ΠΡΌΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΑΤΑ2018 ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΛΥΜΜΗΡΙΚΑ ..Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΆ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ;
    ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 18:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα ρε κωστα αμεσως μετα την συνεντευξη του Νικου ξαφνικα εδωσες και εσυ? Τον φοβασαι τον μικρο κωστα και καλα κανεις ο Νικος ειναι υπευθηνος με σωστη αντιπολιτευση .

  • Δήμος
    Δήμος Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Οχι αλλοι χρεωκοπημένοι στο δήμο μας αρκετούς ξεχρεώσαμε.
    Κώστα προχώρα.

  • Φανης
    Φανης Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστα δεν στα γράφει καλα ο Φανης ο Παπας. Κάπου άλλου θα ηταν και δεν παρακολουθούσε.

  • Μαρία
    Μαρία Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 16:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενας σοβαρός άνθρωπος οι άλλοι ειναι για γέλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΩΣΤΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...