Φόρμουλα για να λειτουργήσουν τα Κέντρα Κοινότητας ζήτησε ο Αντιδήμαρχος Βρέντας (vd)

Στο Αναπτυξιακό Συνέδριο και στη Συνεδρία για την Κοινωνική Πολιτική μίλησε ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας.
«Παλεύουμε δύο χρόνια να βρούμε φόρμουλα να λειτουργήσουμε τα Κέντρα Κοινότητας και δεν έχουμε βρει. Κακώς πληροφορηθήκατε κύριά Υπουργέ ότι ο Δήμος δεν ήταν συνεννοήσιμος. Είπαμε ότι μπορούμε να κάνουμε το Κέντρο για όλο το Νομό, με την προϋπόθεση ότι οι άλλοι δήμοι θα φέρουν τους ενδιαφερόμενους τους εδώ. Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο, μια κοινωνική λειτουργό, μία ψυχολόγο και έναν οδηγό. Αν αναλάμβανε όλους τους δήμους της Αρκαδίας, θα χρειαζόμαστε απόσταση 180 χιλιόμετρα καθημερινά. Αυτό ήταν αδύνατο να γίνει και είμαστε ακόμα στον αέρα.
Επίσης, έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, που έπιασε το 2017 το στόχο και το 2018 θα ξεπεράσει το στόχο. Το αναφέρω γιατί έχει γίνει σημεία απειλών ή παίρνουμε κέντρα κοινότητα ή παίρνουμε ξενώνες.
Να βρούμε μία λύση ώστε τα Κέντρα Κοινότητας να δοθούν στους ωφελούμενους».
2 σχόλια
-
Έχεις δεί αγώνα F 1 κύριε; εκεί τρέχουν "σφεντόνα" & ΟΧΙ με βήμα χελώνας........... ή βήμα κάβουρα!
-
Εκανες τόσα λάθη και δεν λειτούργησαν τα κέντρα κοινότητας στο Δήμος μας ,ενω στους αλλους δήμους λειτούργησαν και τώρα ζητάς φόρμουλα
Ανίκανοι.