Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λεβίδι | Νέα συνάντηση για την ενίσχυση του καταστήματος της "Πειραιώς" ανακοίνωσε η Περιφέρεια

Λεβίδι | Νέα συνάντηση για την ενίσχυση του καταστήματος της "Πειραιώς" ανακοίνωσε η Περιφέρεια
Σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται σχετικά με τη λειτουργία του υποκαταστήματος της Πειραιώς στο Λεβίδι, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε:
«Από την πρώτη στιγμή που υπήρξε το ενδεχόμενο παύσης λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεβίδι αντιδράσαμε ακαριαία. Με επιστολή μου στην ηγεσία της Τράπεζας, αλλά και με προσωπική μου επικοινωνία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας κ. Μεγάλου έθεσα την αναγκαιότητα αποτροπής ενός τέτοιου δυσμενούς ενδεχομένου.
Μας ικανοποιεί η αποτροπή του κλεισίματος του υποκαταστήματος στο Λεβίδι, αλλά όχι η ρύθμιση λειτουργίας του. Για το λόγο αυτό την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί συνάντησή μου με τη διοίκηση της Τράπεζας, κατά την οποία θα διαπραγματευτώ την εξασφάλιση ακόμα περισσότερων δυνατοτήτων για την εξυπηρέτηση της κοινωνίας και της οικονομίας της περιοχής.
Ευχαριστώ για τη συνεργασία στη διεκδίκηση αυτή τόσο τον Πρόεδρο του Λεβιδίου κ. Παναγιώτη Ξύδη, όσο και τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι συνέβαλλαν αποφασιστικά και δημόσια τους ευχαριστώ».
  
Σε άλλη ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: “Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο παύσης λειτουργίας υποκαταστημάτων της Πειραιώς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε:
«Με απόλυτη συνέπεια προς την ευθύνη μας απέναντι στην εμπιστοσύνη των πολιτών διεκδικήσαμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την αποτροπή του κλεισίματος υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς στη χωρική επικράτεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Συγκεκριμένα, με επιστολές μου στη διοίκηση της Τράπεζας στις αρχές Φεβρουαρίου 2018 και στην προσωπική μου επικοινωνία με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς έθεσα την αναγκαιότητα να αποτραπεί το ενδεχόμενο παύσης λειτουργίας των υποκαταστημάτων σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, όπως το Δερβένι, το Λυγουριό και λοιπές περιοχές, καθώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν ιδιαίτερα δυσμενές για την περιφερειακή οικονομία της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα των πολιτών της.
Σημείωσα επίσης το γεγονός ότι η απορρόφηση της Αγροτικής Τράπεζας από την Τράπεζα Πειραιώς συνεπάγεται συγκεκριμένες υποχρεώσεις, οι οποίες θα πρέπει να γίνουν απόλυτα σεβαστές, ιδίως σε μια Περιφέρεια με κυρίαρχη την αγροτική οικονομία.
Στόχος μας παραμένει η ενίσχυση όλων των δομών στη χωρική μας επικράτεια και η εξασφάλιση ολοένα και περισσότερων εργαλείων ανάπτυξης της περιφερειακής μας οικονομίας, ώστε παράλληλα να αντιμετωπίσουμε τα σοβαρά προβλήματα ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων της Πελοποννήσου. 
Σε αυτή την προσπάθεια πολύτιμοι συμπαραστάτες ήταν και παραμένουν οι Δήμαρχοι, τα Επιμελητήρια, οι Εμπορικοί Σύλλογοι και οι πολίτες των περιοχών».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...