Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Zoosos | Νεκρό από φόλα εντός του εργοστασίου της Δ.Ε.Η. το σκυλί που είχε πυροβοληθεί στη Μεγαλόπολη

Zoosos | Νεκρό από φόλα εντός του εργοστασίου της Δ.Ε.Η. το σκυλί που είχε πυροβοληθεί στη Μεγαλόπολη

Από το www.zoosos.gr 

Στις 20 Φεβρουαρίου το πτώμα ενός ακόμα σκύλου βρέθηκε νεκρό εντός των εγκαταστάσεων του εργοστασίου της Δ.Ε.Η. στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Ήταν το ζώο που στις 3 Ιανουαρίου 2018 εντοπίσθηκε και πάλι εντός του εργοστασίου πυροβολημένο.

Τα σκάγια, που είχαν πετύχει το ζώο, το τύφλωσαν από το ένα μάτι εντούτοις οι φιλόζωοι κατάφεραν να το σώσουν από το μετέφεραν για περίθαλψη στο κτηνιατρείο της Έλλης Παπαϊωάννου. Το σκυλί φυσικά δεν γλύτωσε αφού μερικές μέρες ακόμα κάποιος το τάισε δηλητήριο…

Δυστυχώς στην ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης, εντός ορυχείου της Δ.Ε.Η. αλλά και εκτός τα αδέσποτα είναι εκατοντάδες και η διαχείριση εκ μέρους της δημοτικής αρχής εξαιρετικά προβληματική.

Φυσικά όλοι διαμαρτύρονται για τα αδέσποτα αλλά κανείς δεν κάνει το επόμενο βήμα – από τους φορείς που έχουν αρμοδιότητα – δηλαδή να προχωρήσουν σε συστηματικούς ελέγχους σε όλους όσοι έχουν κατοικίδια, καθώς από εκεί «πηγάζουν» διαρκώς νέα αδέσποτα, από τα ανεπιθύμητα σκυλιά και γατιά που οι ιδιοκτήτες του πετούν συστηματικά στο δρόμο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...