Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η παιδική Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης στο 4ο Αrtiva Youth Music Festival

Η παιδική Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης  στο 4ο Αrtiva Youth Music Festival

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το παιδικό τμήμα της Χορωδίας «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης, για την αυριανή συμμετοχή του στο 4ο ΑRΤIVA YOUTH MUSIC FESTIVAL που ξεκίνησε στις 16 Μαρτίου, και ολοκληρώνεται αύριο, ημέρα Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στο Βουλευτικό Ναυπλίου. Στην μεγάλη αυτή χορωδιακή γιορτή συμμετέχουν περί τα 350 περίπου παιδιά & νέοι, χορωδοί & μουσικοί απ' όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για την τέταρτη διοργάνωση όπου έχει γίνει πλέον θεσμός. Το YOUTH MUSIC FESTIVAL καθιερώνεται ως ένα ακόμα επιτυχημένο μουσικό - πολιτιστικό γεγονός για το Δήμο Ναυπλιέων αλλά και για όλη την Ελλάδα. Το παιδικό τμήμα ξεκινάει το πρόγραμμα της τρίτης ημέρας του φεστιβάλ, και πιο συγκεκριμένα εμφανίζεται την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, και ώρα 12.30 μ.μ., με ένα πρόγραμμα που κρύβει εκπλήξεις καθώς θα παρουσιάσουν μέρος από την προετοιμασία μια μουσικό-χορευτικής παράστασης που προετοιμάζουμε για το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως και τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο.

Την επιμέλεια του προγράμματος καθώς και ο ιθύνων καλλιτεχνικός νους όλης της προετοιμασίας είναι η μαέστρος του τμήματος, η μουσικός κα. Χαρά Πίσχου, που βρίσκεται στο «τιμόνι» της παιδικής χορωδίας τα τελευταία 2 χρόνια και με πρωτοβουλίες της έχει στελεχώσει ένα άρτιο καλλιτεχνικά σύνολο, την οποία και δημόσια την ευχαριστούμε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους γονείς των παιδιών της παιδικής χορωδίας, για την εμπιστοσύνη τους στο σωματείο μας, που αφιλοκερδώς αποσκοπεί στην κοινωνικοποίηση και την μουσική διαπαιδαγώγηση όλων των ηλικιών.

Καλή επιτυχία στους «μικρούς» μας χορωδούς!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...