Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προγραμματική σύμβαση για έργα σε δίκτυα ύδρευσης – Ποια χωριά του Δήμου Τρίπολης αφορά!

Προγραμματική σύμβαση για έργα σε δίκτυα ύδρευσης – Ποια χωριά του Δήμου Τρίπολης αφορά!

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΤ ενέκρινε το σχέδιο και την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης με το Σύνδεσμο Μεθυδρίου και την Περιφέρεια Πελοποννήσου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση παλαιών δικτύων ύδρευσης του Συνδέσμου.

Αντικείμενο είναι η κατασκευή του δευτερεύοντος δικτύου ύδρευσης των κάτωθι:

  1. 1. Τ.Κ. Βλαχέρνας, Δάρα, Λίμνης, Ορχομενού, Παλαιοπύργου, Παναγίτσας και Χωτούσας της Δ.Ε. Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης.

Πιο συγκεκριμένα η κατασκευή:

- Του δευτερεύοντος αγωγού του εξωτερικού υδραγωγείου Δάρα – Παναγίτσας και του αγωγού της δεξαμενής της Παναγίτσας (Αγωγός Μεταφοράς νερού από το φρεάτιο διανομής που θα δημιουργηθεί στον κεντρικό αγωγό μέχρι τις Δεξαμενές του Δάρα και της Παναγίτσας).

- Του δευτερεύοντος αγωγού του εξωτερικού υδραγωγείου Βλαχέρνας και αυτός των Χωτούσας

-Λίμνης και του αγωγού της δεξαμενής της Χωτούσας (Αγωγοί Μεταφοράς νερού από το φρεάτιο διανομής που θα δημιουργηθεί στον κεντρικό αγωγό μέχρι τις Δεξαμενές της Βλαχέρνας, της Λίμνης και της Χωτούσας).

- Του δευτερεύοντος αγωγού του εξωτερικού υδραγωγείου Παλαιοπύργου – Ορχομενού και του αγωγού της δεξαμενής του Ορχομενού (Αγωγός Μεταφοράς νερού από το φρεάτιο υδροληψίας, που θα κατασκευαστεί δίπλα στο υφιστάμενο φρεάτιο διακοπής του κεντρικού αγωγού, μέχρι τις Δεξαμενές του Παλαιοπύργου και του Ορχομενού).

  1. 2. Τ.Κ. Αρτεμισίου, Κάψια Λουκά Σημιάδες της Δ.Ε. Μαντινείας, Νεοχωρίου, Ζευγολατίου της Δ.Ε. Κορυθίου και Αγ. Βασίλειου, Πελάγους της Δ.Ε. Τρίπολης του Δήμου Τρίπολης.

Πιο συγκεκριμένα η κατασκευή:

- Των δευτερευόντων αγωγών του εξωτερικού υδραγωγείου Αρτεμισίου και Κάψιας καθώς και του αγωγού της δεξαμενής των Σημιάδων (Αγωγοί Μεταφοράς νερού από το φρεάτιο διανομής που θα δημιουργηθεί στον καινούργιο αγωγό ΦΙ 10 από πολυαιθυλένιο μέχρι τις Δεξαμενές του Αρτεμισίου και της Κάψιας).

- Του δευτερεύοντος αγωγού του εξωτερικού υδραγωγείου Λουκά (Αγωγός Μεταφοράς νερού από το φρεάτιο διανομής που θα δημιουργηθεί στον κεντρικό αγωγό μέχρι το καταληκτικό φρεάτιο δικλείδας του Λουκά).

- Του δευτερεύοντος αγωγού του εξωτερικού υδραγωγείου από την Δεξαμενή του Στενού (Αγωγοί Μεταφοράς νερού από την υφιστάμενη Δεξαμενή, μέχρι την Δεξαμενή του Νεοχωρίου, το καταληκτικό φρεάτιο δικλείδας του Ζευγολατειού, το καταληκτικό φρεάτιο δικλείδας του Παρορίου και τα φρεάτια δικλείδων του Πελάγους και του Αγ. Βασιλείου).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...