Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιτροπή Δασολογίου συγκροτήθηκε στην Αρκαδία

Επιτροπή Δασολογίου συγκροτήθηκε στην Αρκαδία
Με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, συγκροτήθηκε επιτροπή Δασολογίου ΠΕ Αρκαδίας αποτελούμενη από τους:
1. Πολίτη Σπυρίδωνα του Παναγή, ΠΕ Γεωτεχνικών, Δασολόγο, Προϊστάμενο της Δ/νσης Δασών Αρκαδίας, ως πρόεδρο, με αναπληρωτή του την Καρούντζου Σωσάννα του Κων/νου, ΠΕ Γεωτεχνικών, Δασολόγο, στην Δ/νση Δασών Αρκαδίας.
2. Σπυροπούλου Ευγενία του Γεωργίου, ΠΕ Γεωτεχνικών, Δασολόγο, Προϊστάμενο του Τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεων της Δ/νσης Δασών Αρκαδίας με αναπληρωτή της τον Αργειτάκη Αθανάσιο του Γεωργίου, ΠΕ Γεωτεχνικών, Δασολόγο, στο Δασαρχείο Τριπόλεως.
Ανάλογα με την περιοχή που εμπίπτουν οι ενστάσεις το τρίτο μέλος της επιτροπής θα μεταβάλλεται ως εξής:
 Για το Δασαρχείο Τρίπολης: Ζαρρής Θεόδωρος του Γαβριήλ, Δασοπόνο, υπάλληλο του Δασαρχείου Τριπόλεως.
 Για το Δασαρχείο Βυτίνας: Πραγκαστή Ιωάννα, Δασοπόνος, με αναπληρώτρια την Σαράντη Βασιλική Δασοπόνο, υπάλληλοι του Δασαρχείου Βυτίνας.
 Για το Δασαρχείο Κυνουρίας: Μοιρασγεντή Μαρία, ΠΕ Γεωτεχνικών, Δασολόγο με αναπληρωτή τον Πετρή Δημήτριο, ΠΕ Γεωτεχνικών, Δασολόγο, υπάλληλοι του Δασαρχείου Κυνουρίας.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται Μεγκλής Πέτρος του Σαράντου, ΔΕ Δασοφυλάκων με Α Βαθμό με αναπληρωτή τον Παπαιωάννου Ιωάννη του Γεωργίου, ΔΕ Δασοφυλάκων με Γ Βαθμό, υπάλληλοι της Δ/νσης Δασών Αρκαδίας.
Έργο της επιτροπής είναι ο, κατά τις διατάξεις των παραγράφων 1,2,3,4 και 5 του άρθρου 3 του Ν. 998/79 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, ειδικότερος χαρακτηρισμός των περιλαμβανομένων στους αναρτημένους και τους κυρωμένους δασικούς χάρτες περιοχών δασικού χαρακτήρα, προκειμένης της εφαρμογής των περί των επιτρεπτών επεμβάσεων ως και των λοιπών διατάξεων της δασικής Νομοθεσίας.
Στον πρόεδρο, τα μέλη και τον γραμματέα της ανωτέρω επιτροπής δεν καταβάλλεται οποιαδήποτε μορφής αποζημίωση.
Η επιτροπή θα συνεδριάζει εντός του κανονικού ωραρίου των Δασικών Υπηρεσιών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...