Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με το … τουφέκι ψάχνουν υποψηφίους το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ στην Αρκαδία! Ο κόσμος γυρνά την πλάτη στον δικομματισμό…

Με το … τουφέκι ψάχνουν υποψηφίους το
ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ στην Αρκαδία! Ο κόσμος γυρνά την πλάτη στον δικομματισμό…

Είναι πρωτοφανές αυτό το οποίο συμβαίνει, σε αυτή την προεκλογική περίοδο, στην Αρκαδία. Κατά κύριο λόγο το ΠΑΣΟΚ, αλλά και η ΝΔ, δυσκολεύονται να βρουν υποψηφίους και να συγκροτήσουν ισχυρά ψηφοδέλτια στην περιοχή μας. Κρούσεις έχουν γίνει σε πολλούς, αλλά συνήθως οι απαντήσεις είναι αρνητικές.

p>Κλειστές πόρτες βρίσκουν λοιπόν τα δύο «μεγάλα» κόμματα, αφού τα ίδια τους τα στελέχη δεν θέλουν να ασχοληθούν με τις εκλογές, σε μία περίοδο που η άποψη του κόσμου για τον δικομματισμό, είναι η χειρότερη δυνατή.

Ειδικότερα, στη ΝΔ είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ θέλουν να έχουν μία γυναίκα υποψήφια για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας, δεν μπορούν να βρουν! Ούτε μία, σε ολόκληρο το νομό! Έχουν ήδη κάνει τρεις κρούσεις σε γυναίκες, γνωστά «γαλάζια» στελέχη και έχουν εισπράξει ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις…

Είναι πολύ πιθανό, αν η ΝΔ δεν βρει γυναίκα υποψήφια, τότε το ψηφοδέλτιο να απαρτίζεται από πέντε άνδρες.

Από την άλλη πλευρά, το ΠΑΣΟΚ, είναι σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Το ΠΑΣΟΚ, καλά – καλά, δεν μπορεί να βρει πέντε υποψηφίους για να «κλείσει» ψηφοδέλτιο! Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στην Αρκαδία.

Πέρα από τον Οδυσσέα και τον Τσιλιβή, που είναι σίγουρες και δυνατές υποψηφιότητες, οι άλλες θέσεις παραμένουν κενές και στο ΠΑΣΟΚ και όλα παραμένουν ρευστά. Στο ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν απλώς να «κλείσουν» το ψηφοδέλτιο, αλλά θέλουν υποψηφιότητες που θα μπορέσουν να έχουν αξιοπρεπή παρουσία και να μαζέψουν ψήφους. Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο… 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...