Η έκθεση Ταλαγάνη με ρωσικές εικόνες μέσα από το φωτογραφικό φακό της Έλενας Σμυρνιώτη (εικόνες)

Έκθεση ρωσικών εικόνων με κεντρικό θέμα το Ιερόν Μανδήλιον, - την «αχειροποίητη» εικόνα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου του Χριστού- πραγματοποιείται, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.
Η έκθεση οργανώνεται από τη Συλλογή Ρωσικών Εικόνων του Δημήτρη Ταλαγάνη, τη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο της Τρίπολης, με αφορμή την συμπλήρωση διακοσίων χρόνων από το μαρτυρικό θάνατο (22 Μαΐου, το έτος 1818) του πολιούχου Τριπόλεως Αγίου Νεομάρτυρα Παύλου.
Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος του κοινού, αλλά και ενόψει προγραμματισμένων επισκέψεων από ομογενείς, η έκθεση παρατάθηκε έως τις 31 Ιουλίου 2018, με συνέχιση των ξεναγήσεων αλλά και με δυνατότητα οργάνωσης εκδηλώσεων στο χώρο της έκθεσης.
Είσοδος Ελεύθερη.
Ωράριο Λειτουργίας Έκθεσης | Καθημερινά: 10.00-15.00 και 18.00 – 21.00
Δείτε την Έκθεση μέσα από το φωτογραφικό φακό της Ελένης Σμυρνιώτη.
https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/86840-i-ekthesi-talagani-me-rosikes-eikones-mesa-apo-to-fotografiko-fako-tis-elenas-smyrnioti-eikones.html#sigProId993cb646b0