Υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας ο Δημήτρης Γκαύρος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Έχω την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιος Δήμαρχος της Βόρειας Κυνουρίας.
Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω, ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν περιμένω τις καταστάσεις να εξελιχθούν, ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δημιουργώ τις εξελίξεις.
Μαζί με τους συνεργάτες μου, είμαστε εδώ με ένα σκοπό, τη νέα αρχή για να αλλάξουμε τον τόπο μας.
Είμαστε εδώ με όραμα για δημιουργία, είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τις κατάλληλες υποδομές ώστε να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο Δήμο.
Μαζί τολμάμε την αλλαγή. Για μια Νέα Βόρεια Κυνουρία.
Δημήτρης Γκαύρος - Υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας.
Σχετικά Άρθρα
- Σμυρνιώτης: "Ισχυρό αποτύπωμα του Φο.Δ.Σ.Α Πελοποννήσου με επίκεντρο την ολιστική διαχείριση αποβλήτων"
- ΑΣΕΠ | Ξεκίνησαν αιτήσεις για προκήρυξη με 23 θέσεις εργασίας σε Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ΕΚΑΒ και Κέντρα Υγείας στην Αρκαδία!
- Kalamata Cup | Σημαντικές διακρίσεις για Καλογεράκου, Κουλουρά και Σπηλιοπούλου του ΓΑΟ
- Νέος ιατρός Μαιευτικής – Γυναικολογίας στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης
- Ενημερωτική Εκδήλωση από το Ινστιτούτο Μέντωρ για τους «αφανείς ήρωες», τους φροντιστές των ανθρώπων με ν. Alzheimer’s
3 σχόλια
-
8:50 ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
-
Ο σημερινός δήμαρχος, όπου συγκέντρωση της ΝΔ, πρώτος καί καλύτερος. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει. Τουλάχιστον ο Γκαυρος δεν έχει αυτή τη συμπεριφορά. Όπου και να ανήκει ο άνθρωπος, δεν γίνεται χειροκροτητης!!
-
Άλλος επιτυχημένος κι αυτος,για αυτό πάμε κατά .....






