Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παυλής: "Θα είμαι παρών στην επόμενη. Θα πάρω θέση για τη δεύτερη Κυριακή" (vd)

Παυλής: "Θα είμαι παρών στην επόμενη. Θα πάρω θέση για τη δεύτερη Κυριακή" (vd)

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής από το εκλογικό του κέντρο. Συγκεκριμένα, είπε: "Παρά τις δυσκολίες, καταφέραμε απίστευτα πράγματα. Σε αυτές τις εκλογές, πιστεύω ότι κάναμε μια έντιμη παρουσία και δουλέψαμε σκληρά προς όφελος των συμπολιτών. Σε αυτές τις εκλογές, οι συμπολίτες μου αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να είμαι στους δύο πρώτους διεκδικήτες και είναι απολύτως σεβαστή η άποψη τους. Είπαμε μόνο αλήθειες, προετοιμάσαμε ένα Δήμο και έργα τα οποία είναι απολύτως βέβαιο ότι θα ολοκληρωθούν. Ο εκλογικός νόμος είναι η απλή αναλογική, χρειάζεται συναίνεση από όλους για να μπορέσουμε να πετύχουμε όσα ακολουθήσουν, διότι πάντα θα υπάρχουν ανάγκες. Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου.

Δηλώνω ότι ο αγώνας συνεχίζεται, θα είμαι παρών στα πράγματα, είμαι απολύτως βέβαιος ότι οι στόχοι που είχαμε βάλει, θα επιτευχθούν. Θέλω να δηλώσω ότι θα είμαι στο πλευρό του νέου Δημάρχου που θα προκύψει και θα αποτελέσω την ασφαλιστική δικλείδα για να φτάσουμε στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Θέλω να πω και στον Γιάννη Σμυρνιώτη και στον Κώστα Τζιούμη ότι θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες, να αντιληφθούν ότι όσα έχουν δρομολογηθεί είναι προς όφελος των πολιτών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Σμυρνιώτη που με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι στη διάθεσή μου και θα συνομιλήσουμε. Θα πάρω θέση και δεν θα αφήσω τα πράγματα να πάνε μόνα τους. Με ενδιαφέρει σε αυτή την 4ετία που έρχεται που έχουμε μεγάλες προκλήσεις, όπως το 2021, να υποστηρίξουμε σθεναρά, να αγωνιστούμε και να πέτυχουμε αυτό που έχουν όλοι στο μυαλό τους, η Τρίπολη να είναι η πρώτη πόλη στην Ελλάδα που θα τιμήσει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Δεν νιώθω πικρία. Η άποψη του κόσμου είναι απολύτως σεβαστή.

Θα μαζευτούμε στην παράταξη, θα συζητήσουμε, θα εκτιμηθούν τα πάντα, συμπεριφορές."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...