Γιώργος Μπακούρης | Ξανά υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
26.7.2023
Πέτρος Τατούλης: «Υποδεχόμαστε στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» για την Π.Ε. Αρκαδίας τον πρ. Περιφερειακό Σύμβουλο, γεωπόνο και δραστήριο επιχειρηματία κ. Γιώργο Μπακούρη.
Ο Γιώργος Μπακούρης έχει διακριθεί για την εργατικότητα και την εντιμότητά του ως εντεταλμένος ειδικός σύμβουλος για τον πρωτογενή τομέα, αλλά και για την επιτυχημένη πορεία του ως επιχειρηματίας.
Γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται στην Αρκαδία καταγόμενος από το χωριό Στόλο της Βόρειας Κυνουρίας.
Οι γνώσεις και η εμπειρία του ως επιχειρηματίας και εξαγωγέας αγροτικών προϊόντων, κυρίως στην επιτραπέζια ελιά και στο ελαιόλαδο, θα συμβάλλουν καθοριστικά στην προσπάθεια που θα καταβάλλουμε για την υλοποίηση ενός πρότυπου και σύγχρονου σχεδιασμού για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας, την προώθηση των αγροτικών μας προϊόντων και την ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας».
Γιώργος Μπακούρης: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» στην Αρκαδία για τις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.
Με συνέπεια και ευθύνη συνεχίζω πάντα μάχιμος στην πρώτη γραμμή δίπλα στον Πέτρο Τατούλη. Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» έχοντας στο τιμόνι της έναν έμπειρο και ικανό πολιτικό-αυτοδιοικητικό, όπως ο Πέτρος Τατούλης, έχει αποδείξει ότι μπορεί να οδηγήσει την Πελοπόννησο σε μία νέα αναπτυξιακή πορεία, έτσι όπως μας αξίζει.
Η «Νέα Πελοπόννησος» ισχυροποιείται και ανανεώνεται δημιουργώντας ελπίδα και προοπτική για ένα καλύτερο αύριο».
Σχετικά Άρθρα
- «Μ.Α.Ν.Ο. Αχιλλέας» | Καλοκαιρινές εκδηλώσεις για παιδιά!
- Το ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας "καρφώνει" Βλάση για το Μέτρο 23 | "Η πραγματικότητα δεν καλύπτεται με αναρτήσεις και πυροτεχνήματα με σκοπό την ψηφοθηρία"
- Τρίπολη | Γιορτή του Αγίου Παϊσίου στον Στρατιωτικό Ναό του Αγίου Κοσμά
- Ο Κουτσούμπας, ο ΟΠΕΚΕΠΕ και το «αρχίδιον» από τον Αριστοφάνη (vd)
- Έκθεση της Μαρίας Μπακούρη στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας
4 σχόλια
-
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΕΤΡΟ ! ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ !
-
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΡΘΕΙΣ ........................ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ !!!
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ !!!! ΜΠΡΡΡΡΡ -
ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ !!!!!
-
ΜΠΡΑΒΟ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!