Παπαδημούλης: "Να βγουν μπροστά Χαρίτσης, Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλος μαζί με Τσίπρα για τις επόμενες εκλογές"
"Με τον Τσίπρα επικεφαλής και βγάζοντας πιο μπροστά και νέα στελέχη" όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Νάσος Ηλιόπουλου για τις δεύτερες εκλογές 2023 στις 25 Ιουνίου είπε ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφορικά με τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τη συντριβή που υπέστη στην προσφατη εκλογική αναμέτρηση.
Ειδικότερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, ο Δημήτρης Παπαδημούλης ανέφερε: "Η πρόκληση για εμάς είναι για τον ένα μήνα μέχρι τις εκλογές, με τον Τσίπρα επικεφαλής και βγάζοντας πιο μπροστά και νέα στελέχη, που διακρίθηκαν στις κάλπες αυτές, τις πολύ δύσκολες για εμάς όπως η Έφη Αχτσιόγλου, όπως ο Αλέξης Χαρίτσης, όπως ο Νάσος Ηλιόπουλος, που πρώτευσαν με πολύ μεγάλο αριθμό σταυρών στις περιφέρειές τους, να οργανώσουμε τη δική μας ανασυγκρότηση με μεγαλύτερη πολιτική και προγραμματική σαφήνεια για το σχέδιο που θέλουμε για την Ελλάδα και για την ατζέντα της αντιπολίτευσής μας"
"Να διδαχτούμε από τα λάθη μας και να διοργανώσουμε την ανασύνταξή μας" κατέληξε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
Σχετικά Άρθρα
- Άνοιξε τις πόρτες της η νέα Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη – 96 κλίνες για τους φοιτητές! (vd)
- Αντιδράσεις στη Δημοτική Επιτροπή για τον φωτισμό του Κοκκινόβραχου στο Λεωνίδιο – «Χωρίς διαβούλευση με την τοπική κοινωνία» (vd)
- Η Ανατολική Αρκαδία υποδέχθηκε Κύπριους δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες στο Παράλιο Άστρος (vd)
- Ξέσπασμα Τζιούμη για τη Βίλα Τουρκοβασίλη: "Κάποια νούμερα έκαναν ένσταση για να μπλοκάρουν το έργο - Βοθροblog γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι"
- Ξεκίνησαν ενστάσεις για την πρόταση αναθεώρησης του ρυμοτομικού σχεδίου Λεβιδίου στο Ο.Τ. 36
1 σχόλιο
-
Μόνο νέοι. Κανένας πάνω από 60 πλην του Δραγασακη.






