Κωνσταντινόπουλος: "Το ΠΑΣΟΚ θα μεταφέρει χρήματα μέσω της φορολόγησης των υπερκερδών σε υγεία , παιδεία και αδύναμους"
Απάντηση στον Άκη Σκέρτσο δίνει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μέσα από ανάρτηση.
"Ο κ Σκέρτσος είναι απόλυτα συνεπής με την πορεία του .
Γενικός Διευθυντης του ΣΕΒ ήταν πριν πάει Μαξίμου και θα υπερασπιστεί τους ανθρώπους αυτούς , που αύξησαν τα κέρδη τους κατά 303,6% το 2022!
Το ΠΑΣΟΚ θα μεταφέρει χρήματα μέσω της φορολόγησης των υπερκερδών σε υγεία , παιδεία και αδύναμους με ενιαίο μηχανισμό και όχι επιδόματα .
Δεν μασάμε στη επίθεση , προχωράμε όλοι μαζί".
Σχετικά Άρθρα
- Σταύρος Τσίχλης από τις Βρυξέλλες: «Διεκδικούμε ουσιαστικές λύσεις για τη Μεγαλόπολη και την Αρκαδία»
- Μάρκος Γεωργιλάκης: "Δύσκολο έργο, υπήρχαν εκτεταμένες φθορές, έθεταν εν αμφιβόλω την στατική επάρκεια του ανδριάντα"
- Όμορφη πρωτοβουλία από τον δήμο Τρίπολης και τους προσκόπους | Απομάκρυναν αφίσες, έντυπα και αυτοκόλλητα από κολώνες και πινακίδες
- Πολεοδομίες και ... Επιτροπάτα | Γράφει ο Γιώργος Πουλοκέφαλος
- Χριστογιαννόπουλος για τον Γιάννη Κώτσιρα: "Η πορεία σου είναι τιμή για την πόλη της Μεγαλόπολης"






