Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα αναβολή εκλογών και Γενικών Συνελεύσεων στις Κυνηγετικές Οργανώσεις

Νέα αναβολή εκλογών και Γενικών Συνελεύσεων στις Κυνηγετικές Οργανώσεις

Στην αναβολή των Γενικών Συνελεύσεων και των εκλογικών διαδικασιών στους Κυνηγετικούς Συλλόγους για ένα μήνα ακόμα, μέχρι 30 Απριλίου 2020, προχώρησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Δεδομένου ότι συνεχίζουν να συντρέχουν οι λόγοι που επέβαλαν την αναστολή των Γενικών Συνελεύσεων και των εκλογικών διαδικασιών στους Κυνηγετικούς Συλλόγους (δείτε ΕΔΩ), που αφορούν στην πρόληψη της μετάδοσης του κωρονοϊού (COVID 19) σε μέλη των κυνηγετικών οργανώσεων, με νέα εγκύκλιο του ΥΠΕΝ παρατείνεται μέχρι 30/4/2020 η διάρκεια της αναστολής των καταστατικών διαδικασιών (Γενικών Συνελεύσεων και εκλογικών διαδικασιών) και συνεπώς και η θητεία των υφιστάμενων Διοικητικών Συμβουλίων των Κυνηγετικών Οργανώσεων.

Όπως αναφέρει η εγκύκλιος, θα ακολουθήσει επαναξιολόγηση της κατάστασης με βάση τα δεδομένα της επόμενης χρονικής περιόδου και παροχή των σχετικών οδηγιών με νεώτερη εγκύκλιο της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος της Γενικής Γραμματείας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του ΥΠΕΝ.

Επίσης, στην ίδια εγκύκλιο γίνεται επισήμανση για την πιστή τήρηση των κανόνων υγιεινής και τη συμμόρφωση των μελών των Κυνηγετικών Οργανώσεων με τις κεντρικά εκδιδόμενες οδηγίες.

Σχετικό αρχείο:
Εγκύκλιος ΥΠΕΝ/ΔΔΔ/31928/847/31.03.2020 (ΑΔΑ: 9ΨΜ54653Π8-ΥΥΥ) 

https://dasarxeio.com/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...