Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο πατέρας Αντώνιος στο Star: «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί»

Ο πατέρας Αντώνιος στο Star: «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί»

Τις τελευταίες ημέρες ο πατέρας Αντώνιος είναι εξαφανισμένος. Δεν απαντά σε τηλέφωνα και επικοινωνεί με ελάχιστους. Ο Σπύρος Λάμπρου, όμως, εντόπισε πού βρίσκεται μαζί με την πρεσβυτέρα και αποκάλυψε στο Star την αντίδρασή τους στο «τσουνάμι» αποκαλύψεων για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Τη στιγμή που οι εξελίξεις για την «Κιβωτό του Κόσμου» είναι καταιγιστικές και οι καταγγελίες παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα παραμένουν άφαντοι, μετά την τελευταία κοινή τους συνέντευξη. «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανέναν», είπε ο πατέρας Αντώνιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Star, ο πατέρας Αντώνιος είναι φιλοξενούμενος σε σπίτι στελέχους της δομής. Αυτό που λέει στους ανθρώπους του είναι:

Δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;

«Κιβωτός του Κόσμου»: Το μήνυμα που στέλνει η πρεσβυτέρα

Η πρεσβυτέρα έχει αναλάβει τη νομική υπεράσπισή τους. Ήδη έχει τοποθετηθεί ένας δικηγόρος και αναμένονται ακόμα τρεις πολλοί γνωστοί και ικανοί νομικοί. Το μήνυμα που έστειλε μέσω του Star είναι:

Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά. 

Σημειώνεται ότι άνθρωποι του περιβάλλοντός του ισχυρίζονται ότι οι καταγγελίες δεν είναι αληθείς και ότι πίσω από αυτές υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα.

Πατέρας Αντώνιος - πρεσβυτέρα

«Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατέρας Αντώνιος έχει υποστήριξη ψυχολόγου

Ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, βρίσκεται κλεισμένος σε ένα δωμάτιο, δε μιλά με κανέναν δικηγόρο και δεν έχει τηλεόραση, ούτε διαδίκτυο.

Μάλιστα, φέρεται να είναι σε κακή κατάσταση και δέχεται την υποστήριξη γιατρού και ψυχολόγου.

Η πρεσβυτέρα είναι εκείνη που του μεταφέρει κάποιες εξελίξεις, αλλά όχι όλες τις πληροφορίες που βγαίνουν στο φως, καθώς φέρεται να μην μπορεί να τις διαχειριστεί.

Οι αρχές γνωρίζουν τον ακριβή τόπο διαμονής του και του έχουν ζητήσει να τους ενημερώσει αν μετακινηθεί, γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να τον καλέσουν.

Όσον αφορά τον 19χρονο που έκανε τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου», επέστρεψε στον Βόλο και ζητά και από άλλα παιδιά που μεγάλωσαν στην Κιβωτό να μιλήσουν και να αποκαλύψουν, όπως λέει, τι συνέβαινε εκεί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...