Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χαμηλώνουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει η ενόχληση Πολάκη

Χαμηλώνουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει η ενόχληση Πολάκη
Στις επικείμενες συνεδριάσεις των οργάνων του κόμματος παραπέμπει ο βουλευτής Χανίων, καθώς αποκλιμακώνεται η κατάσταση, μετά την οργισμένη ανάρτησή του, αλλά και την ξεκάθαρη απάντηση από την Κουμουνδούρου.

Προς αποκλιμάκωση η ένταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αρχική οργισμένη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και την διαρροή-απάντηση από την Κουμουνδούρου.

Ο βουλευτής Χανίων με νέα ανάρτησή του επισημαίνει πως όλα θα λυθούν και θα αποφασιστούν στα όργανα του κόμματος, ρίχνοντας ελαφρώς τους τόνους, αλλά επιμένοντας την ενόχλησή του για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων στην περιφέρεια Χανίων.

Το νέο μήνυμα του Π. Πολάκη αναφέρει «χωρίς διαρροές και ΕΥΘΕΩΣ: Η συλλογική απόφαση εχθές στην πολιτική γραμματεια περιείχε 6 υποψήφιους στα Χανια!! Αυτήν υπηρετώ τιμώντας και φιλία και συντροφικότητα και προσωπική αξιοπρέπεια. Προφανώς και ΟΛΑ θα λυθουν και θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο  στα όργανα του κόμματος. Αυτά και ΤΕΛΟΣ μέχρι τις συνεδριάσεις των οργάνων  ,γιατί ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει με ΚΡΟΤΟ και η άλλη φορά να είναι ΑΛΛΙΩΣ!!

Είχε προηγηθεί οργισμένη ανάρτηση με αιχμές περί «λάθους» και συμπεριφορών «διαδρόμου». Ο πρώην υπουργός είχε εκφράσει την ενόχλησή του για το γεογνός πως δεν συμπεριλήφθηκε στα ψηφοδέλτια ο Μιχάλης Χαιρετάκης, προειδοποιώντας ότι αν δεν διορθωθεί δεν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εκλογές.

«Προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανια. Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα. Εγω φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή καποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook  ο Π. Πολάκης.

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση απ' το κόμμα. «Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για την κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος» ανέφεραν κομματικές πηγές επισημαίνοντας πως «η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις».

«Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά» σχολίαζαν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές της Κουμουνδούρου.

https://www.efsyn.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...