Ανήλικος απειλούσε ότι θα μπει με καλάσνικοφ σε σχολείο της Αθήνας
Μαθητής από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να κάνει μία κακόγουστη φάρσα σε σχολείο της Αθήνας, καθώς απέστειλε email στο οποίο τους απειλούσε πως θα εισβάλλει στο σχολικό συγκρότημα με καλάσνικοφ.
Κατόπιν ερευνών διαπιστώθηκε πως πρόκειται για 16χρονο μαθητή από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνελήφθη.
Αρχικά ο ανήλικος αρνήθηκε την οποιαδήποτε ανάμειξή του στην αποστολή του email και υπέδειξε έναν συνομήλικο φίλο του από την Αθήνα ως αποστολέα του ηλεκτρονικού μηνύματος, αλλά στη συνέχεια ομολόγησε κάνοντας λόγο για φάρσα.
Ο 16χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης η οποία του απήγγειλε δίωξη και όρισε ρητή δικάσιμο στο αρμόδιο Δικαστήριο Ανηλίκων.
in.gr
Σχετικά Άρθρα
- Σμυρνής, Αδάμη, Στρίκος και Χασάπης από την Αρκαδία εκλέχτηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου του ΠΑΣΟΚ
- Στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ οι Αρκάδες Παπαγεωργίου, Κόκκορης και Νικολάου - Οι τελικοί σταυροί!
- Γιώργος Καπλάνης: "Η Γορτυνία χρειάζεται σχέδιο, όχι λογιστική διαχείριση"
- Τα ΕΛΤΑ μεταφέρονται σε ιδιωτικό ταχυδρομικό πρακτορείο του Άστρους - "Θα συνεχίζουν να παρέχονται όλες οι βασικές υπηρεσίες"
- O Καραγκιόζης, έρχεται στη Μεγαλόπολη!






