Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Ανταρσία" στους Σπαρτιάτες | Εννέα βουλευτές "αδειάζουν" τον Πρόεδρο Στίγκα και στηρίζουν Κασιδιάρη!

"Ανταρσία" στους Σπαρτιάτες | Εννέα βουλευτές "αδειάζουν" τον Πρόεδρο Στίγκα και στηρίζουν Κασιδιάρη!

"Ανταρσία" στους Σπαρτιάτες μόλις έναν μήνα μετά την είσοδό τους στη Βουλή, με εννέα βουλευτές να καταδικάζουν με δήλωσή τους τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα, χαρακτηρίζοντας αντιδεοντολογικά και απαράδεκτα τα όσα είπε κατά του συναδέλφου τους, Κωνσταντίνου Φλώρου.

Ουσιαστικά, οι εννέα βουλευτές "αδειάζουν" τον πρόεδρο τους για χάρη του Ηλία Κασιδιάρη. Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος είχε ταχθεί από το βήμα της Βουλής υπέρ της υποψηφιότητας του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη για τον Δήμο Αθηναίων.

Η τοποθέτηση αυτή είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Στίγκα ο οποίος είχε προειδοποιήσει ότι θα πάρει μέτρα κατά του Φλώρου καθώς δεν ήταν σε γνώση του αυτά που είπε (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Μαζί με τον Βασίλη Στίγκα, οι Σπαρτιάτες μετρούν 12 βουλευτές στο Κοινοβούλιο. Από αυτούς, οι εννέα, όπως φαίνεται συντάσσονται με τις δηλώσεις Φλώρου υπέρ Κασιδιάρη. Πρόκειται για τους: Ιωάννη Δημητροκάλη, γραμματέα της Κ.Ο των Σπαρτιατών, Ιωάννη Κόντη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Γεώργιο Μανούσο, Διονύση Βαλτογιάννη, Αθανάσιο Χαλκιά, Πέτρο Δημητριάδη, Χαράλαμπο Κατσιμπαρδά, Αλέξανδρο Ζερβέα και Κωνσταντίνο Φλώρο.

"Ως Έλληνες βουλευτές διαθέτουμε πλήρη ελευθερία γνώμης, έκφρασης και επιλογής, γι'αυτό άλλωστε εκλεγόμαστε στο όνομα του ελληνικού λαού. Η ομιλία του κ. Φλώρου σίγουρα ενόχλησε την κυβέρνηση, εκφράζει όμως απόλυτα τους 250.000 Έλληνες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τουςσημειώνουν οι εννέα βουλευτές, οι οποίοι κάθε άλλο παρά αποστάσεις παίρνουν από τον φυλακισμένο Ηλία Κασιδιάρη, την ώρα που παραμένει ανοιχτή η συζήτηση για το ποιος είναι ο πραγματικός αρχηγός των Σπαρτιατών.

"Ζητήματα εσωτερικής λειτουργίας του κόμματος θα επιλυθούν με απόλυτα διαφανείς δημοκρατικές συνεδριακές διαδικασίες και με τη συμμετοχή της βάσης των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων μας" καταλήγουν.

Δείτε τη δήλωση:

Δήλωση κατά Στίγκα


Νωρίτερα ο κ. Φλώρος, με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τη ΠΝΠ για το ΕΚΑΒ, είχε δηλώσει τη πλήρη στήριξη του στην υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για το Δήμο της Αθήνας, υποστηρίζοντας ότι "είναι η μόνη ελπίδα η εκλογή του".

Είπε ακόμα ότι στέλνει "μήνυμα στη κυβέρνηση, να μην φέρει τροπολογία εναντίον του Κασιδιάρη για να τον αποκλείσει από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές", τονίζοντας ότι πρέπει να σεβαστεί τη δημοκρατία και το Σύνταγμα που επιβάλει την ελεύθερη βούληση της έκφρασης των πολιτών στις εκλογές.

thetoc.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...