Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα | Στους 115 οι νεκροί

Στους 115 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση που διαπράχθηκε χθες, Παρασκευή, σε αίθουσα συναυλιών κοντά στη Μόσχα, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας.
Οι ερευνητές διευκρίνισαν ότι βρήκαν "κι άλλα πτώματα στις έρευνές τους στα συντρίμμια", με τα οποία αυξήθηκε ο απολογισμός των νεκρών "στους 115".
"Οι έρευνες συνεχίζονται", πρόσθεσαν.
Οι ρωσικές αρχές έχουν συλλάβει 11 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων 4 υπόπτους που πιστεύεται ότι εμπλέκονταν άμεσα στο χθεσινό μακελειό, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
Ο Μιχαήλο Ποντολιάκ, σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε χθες ότι η Ουκρανία "δεν έχει καμία απολύτως σχέση" με την επίθεση.
ΑΠΕ
Tags:
Μόσχα,Σχετικά Άρθρα
- Βλάση στο δίκτυο ύδρευσης στο Ρούτσι Μεγαλόπολης (vd)
- Ο Νίκος Δένδιας θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στην επέτειο της Απελευθέρωσης της Τρίπολης
- Δακοκτονία | Έναρξη ψεκασμών σε Δολιανά, Χάραδρο, Σαπουνακαίικα, Μελιγού, Πέρα Μέλανα και Πούλιθρα
- Με αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου συναντήθηκε η νέα διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου
- Κώστας Τζιούμης: “Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση με τη νέα Διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου"